Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray - Hatayspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Galatasaray - Hatayspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Hazırlık maçlarında beklentilerin altında kalan sarı-kırmızılı ekip, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçla sezonu açacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray - Hatayspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Galatasaray, Süper Lig'in yeni sezonuna şampiyonluk parolasıyla giriş yapıyor. Sarı-kırmızılı takım, iki yıl üst üste şampiyon olmanın ardından, bu sezon da zirveye ulaşmayı hedefliyor. Sezon öncesi transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara, Galatasaray'ın renklerine bağladığı yeni isimler arasında yer alıyor. Bu oyuncular, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi durumunda ilk kez sahada olacak. Ancak, hazırlık maçlarında Galatasaray'ın performansı soru işaretleri yaratmış durumda.

Galatasaray'ın Hazırlık Maçları

Galatasaray, hazırlık maçlarında beklenen performansı gösteremedi. İlk etap kampında, LASK'a 3-2 ve Fortuna Düsseldorf'a 5-2 mağlup olurken, Slovakya'nın Trencin takımını 4-1 yenmeyi başardı. İstanbul’a döndükten sonra kısa bir izin yapan Galatasaray, ikinci etap kampı için Liezen bölgesindeki Irdning kasabasına geçti. İkinci etap kampında, İtalya'nın Lecce takımına 2-1 galip gelirken, Parma'ya 2-0 yenildi. Bu performans, yeni sezon öncesi endişeleri artırmış durumda.

Son Şampiyon, Taraftarlarıyla Ne Zaman Buluşacak?

Galatasaray, son iç saha maçını 19 Mayıs'ta Fenerbahçe'ye karşı oynadı. Üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan takım, taraftarlarıyla 82 gün sonra tekrar buluşacak. 9 Ağustos Cuma günü Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Atakaş Hatayspor'u konuk edecek. Maç, saat 21.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yeni Transferler Ve Performansları

Galatasaray’ın yeni transferleri arasında Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara bulunuyor. Batshuayi, Beşiktaş ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında süre aldı. Ancak, Jelert ve Sara henüz sahada yer almadı. Okan Buruk’un görev vermesi durumunda, Danimarkalı sağ bek Jelert ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Sara ilk kez Galatasaray forması giyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun’da Dolmuş Minibüs ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hastanelik Oldu

Samsun’da Dolmuş Minibüs ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hastanelik Oldu