Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray derbiden galip ayrılarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor

Galatasaray derbiden galip ayrılarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak olan sarı-kırmızılılar, son maça umutla bakıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray derbiden galip ayrılarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe yarın saat 19.00’da RAMS Park’ta karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde bulunan sarı-kırmızılılar, derbiden galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor.

Galatasaray, son 2 haftaya girilirken Fenerbahçe’nin 6 puan önünde yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, derbiden galibiyet ya da beraberlikle ayrıldığı takdirde şampiyonluğu garantileyecek. Ancak kaybetmeleri durumunda son haftada Konyaspor deplasmanında en az 1 puan alarak şampiyonluk için umutlanacaklar.

Yenilmezlik Serisi Sürüyor

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 24 maçta yenilgi yüzü görmedi. Son olarak ligin ilk yarısında Hatayspor’a mağlup olan sarı-kırmızılılar, bu süreçte etkileyici bir performans sergileyerek üst üste galibiyetler aldı.

Evinde Kaybetmiyor

Galatasaray, evinde son derece başarılı bir grafik çiziyor. Son olarak geçen sezonun 2. haftasında Giresunspor’a mağlup olan sarı-kırmızılılar, bu maçtan sonra sahasında yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, bu sezon ligdeki 18 evindeki maçının tamamını kazanarak dikkat çekiyor.

Savunma da Üstünlük Sağlıyor

Sarı-kırmızılılar, bu sezon gösterdiği etkileyici savunma performansıyla da öne çıkıyor. Ligde oynadığı 36 maçta kalesinde sadece 24 gol gören Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Mauro Icardi’nin Performansı

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, son haftalarda attığı gollerle ön plana çıkıyor. Ligde son 8 maçta 9 gol kaydeden Arjantinli futbolcu, takımının şampiyonluk yolundaki önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Derbide Güçlü Performans

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadığı son 3 derbide gol yemeyerek önemli bir savunma performansı sergiledi. Bu maçlarda üstünlüğünü koruyan sarı-kırmızılılar, derbi maçlarındaki başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Sarı Kart Sınırında Oyuncular

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisi öncesinde 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, derbide sarı kart görmeleri durumunda ligin son haftasında cezalı duruma düşecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı 4 yılda 80 bin işletmeyi ve 500 bin ürünü kontrol etti

Ticaret Bakanlığı 4 yılda 80 bin işletmeyi ve 500 bin ürünü kontrol etti