Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Bayern Münih deplasmanından eli boş döndü

Galatasaray Bayern Münih deplasmanından eli boş döndü

Deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşan Galatasaray, sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Bayern Münih deplasmanından eli boş döndü
KAYNAK: İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşan Galatasaray, 2-1 mağlup oldu.  Galatasaray, Harry Kane'in 80. ve 86. dakikalarda attığı gollerle 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'ın tek golünü ise 90+3. dakikada Bakambu kaydetti.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'e 2-1 mağlup olan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

10 kişi kalsalar farklı olabilirdi

Buruk, 'Bayern Münih'e karşı oynayabileceğimiz en iyi oyunu oynadık. Davies'e ikinci yarı gösterilmeyen bir sarı kart var. 10 kişi kalsalar farklı olabilirdi. Yediğimiz ilk gol öncesi Barış'ın ayağına bir basma var. Bu pozisyonu da değerlendirebilseydik farklı olabilirdi.' dedi.

Hedefimiz gruptan çıkmak

'Hedefimiz gruptan çıkmak. Burada 1 puan alsaydık bizim için iyi olabilirdi. Son dakikalarda bir tepki verdik ama maçı çeviremedik. Icardi'nin adalesi tuttu ve çıkmak zorunda kaldı. Angelino yorulduğu için çıkmak zorunda kaldı. Hakim ile ilgili sürece dikkat ediyoruz. Şu an çok önemli bir sakatlığımız yok.Şu an çok farklı bir puanda olabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek gruptan çıkmış halde konuşabiliyordum şu anda. Ancak oyun olarak iyi noktadayız. Ligde de Avrupa'da iyi gittiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki hedefimiz kalan iki maçımızı da kazanmak.' diye konuştu.

Bizi sanki İstanbul'da gibi hissettirdikleri dakikalar oldu

'Taraftarlarımız bugün harika bir destek verdi bize. Onlara buradan puan alarak teşekkür etmek isterdik ama olmadı. Bizi sanki İstanbul'da gibi hissettirdikleri dakikalar oldu." diyen Buruk, "Birincisi, girdiğimiz pozisyonları gole çevirebilecek kalitede oyuncularımız var. Bazen yanlış seçimler yaptılar. Bu tabii ki oluyor. Skor aldıkça öz güven yerine geliyor. Bundan sonra daha iyisini yapacaklardır. Bizim için bu pozisyonlara girmek önemli. Bayern Münih gibi bir takıma karşı bu pozisyonlara giriyorsanız, bunları atmak zorundasınız. Ama oyuncuların genel performansı, üretimimiz genelde iyiydi. Performanslardan dolayı mutluyum. Bu maç olmadı, bir sonraki maçta olacak.'şeklinde konuştu.

İkisini de kazanmak için sahaya çıkacağız

Gruptaki durumlarını da değerlendiren sarı-kırmızılıların teknik direktörü, 'Bundan sonraki maçlarda Manchester United’ı ve Kopenhag’ı yenmek için sahaya çıkacaktık. Yine aynı şekilde çıkacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız Manchester United maçı, deplasmanda oynayacağımız Kopenhag maçı, ikisini de kazanmak için sahaya çıkacağız. Bizim için çok fazla bir şey değişmedi' ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da Depremin 275’inci Günde Şok Olay!

Hatay’da Depremin 275’inci Günde Şok Olay!