Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor!''

Dursun Özbek, Galatasaray ve Türk futbolu üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün gelirleri, TFF istifası ve gelecek planları hakkında detaylı bilgiler verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor!''

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, düzenlenen bir sponsorluk anlaşmasıyla ilgili gündemdeki konulara değindiği açıklamalarda bulundu. Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) istifasını yeniden talep ederken, kulübün finansal durumu ve transfer stratejileri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 'TFF'nin bundan sonraki dönemde Türk sporuna fayda getiremeyeceği kanaatine ulaştık. Avrupa'da ve dünyada hedeflerimiz var. Galatasaray'ın rakip kulüplerin ve Türk futbolunun hedefleri var. TFF, bizi bu hedeflere götüremez' dedi.

Dursun Özbek, 'Galatasaray birçok cephede savaşıyor. Bir koalisyona karşı savaşıyor ve yarışmayı sürdürüyor. Bunu herkes biliyor. İsim açıklamaya gerek yok' diye konuştu.

Özbek, 'Biz dün akşam saatlerinde bir maça çıkacağız, taktik çalışmalar Icardi ile yapılıyor ve otobüse biniliyor. Otobüste Icardi'nin 1 maç ceza aldığını öğreniyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi?' şeklinde konuştu.

Özbek, 'Rakiplerimizin gerçek dışı söylemlerine, Galatasaray'ı yıpratma çabalarına nezaketimiz çerçevesinde cevap veriyoruz. Bu demek değil ki bu seviyeyi sürekli sürdüreceğiz' dedi.

Özbek, 'Hacivat ile Karagöz gibi oyun sergileniyor. Perdeye her gün birisi çıkıyor, gerçek dışı konularla ilgili Galatasaray'a bir şey söylüyorlar ve aşağıya iniyorlar. Ancak tuzağa düşmemek lazım. Rakip takımın söylemleri, başkanları proje' ifade etti.

Özbek: 'Galatasaray'ın bütün yaptıklarıyla Galatasaray taraftarlarından çok Fenerbahçe yönetimi ilgileniyor. Bizle ilgili haberleri gerek troll hesaplardan gerek kendi hesaplarından bu derece gündeme getirmelerinin tek sebebi var, o da geçen hafta sonu oynadıkları Kasımpaşa maçı' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CW Enerji Solar Sulama Sistemleriyle Bambaşka Proje

CW Enerji Solar Sulama Sistemleriyle Bambaşka Proje