Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi ve Süper Lig Hedeflerimiz Yüksek"

Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi ve Süper Lig Hedeflerimiz Yüksek"

Beşiktaş’ın tecrübeli savunmacısı Gabriel Paulista, UEFA Avrupa Ligi’nde en iyi başarıyı elde etmek istediklerini vurguladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi ve Süper Lig Hedeflerimiz Yüksek"
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Beşiktaş’ın deneyimli savunmacısı Gabriel Paulista, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig hedefleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. Paulista, Avrupa Ligi'nde en yüksek başarıyı hedeflediklerini belirtirken, Süper Lig’deki rekabetçi ortam hakkında da görüşlerini paylaştı.

Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi ve Süper Lig Hedeflerimiz Yüksek"

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın en iyi noktaya ulaşmak istediğini vurgulayan Paulista, “Avrupa Ligi'ni kazanmak müthiş bir hayal, müthiş bir başarı olur. Biz adım adım ilerliyoruz. Önemli olan rakiplerimizin arasından sıyrılıp bir sonraki aşamaya gelmek” dedi. Avrupa’daki zorlu rakiplere karşı mücadele edeceklerini belirten Paulista, her maçın zor olduğunu ve tüm rakiplerin kaliteli oyunculara sahip olduğunu ifade etti.

Süper Lig Çok Rekabetçi ve Zorlu

Paulista, Süper Lig’in zorluklarına da değindi. Ligdeki rekabetin yüksek olduğunu ve fiziksel güce dayalı bir oyun oynandığını belirten tecrübeli oyuncu, "Oynadığım diğer liglerden daha farklı bir lig olduğunu söyleyebilirim. Çok zor ve rekabetçi bir lig. Fiziksel güce dayalı bir lig. Bunu zaten fark ettim. Özellikle deplasman maçlarının çok zor olacağını tahmin ediyorum ki zor deplasman maçları da oynadık. Tecrübeli oyunculara sahibiz, kaliteli bir takımız. Ama bizim takımımız da olabildiği kadar çok tecrübeli bir takım. İyi başlangıcımızı bu zor ligde sürdüreceğimizden eminim. Adaptasyon sürecini atlattığımı düşünüyorum. Daha da iyiye gideceğimize eminim" dedi.

Trabzonspor Maçı Çok Zor Olacak

Beşiktaş’ın Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma hakkında da yorum yapan Paulista, milli aranın ardından bu maçın zorlu geçeceğini ifade etti. Trabzonspor’un hoca değişikliği sonrası takımın iyi bir reaksiyon verebileceğini belirten Paulista, ‘’İyi oldu bizim için ailelerimizle vakit geçirdik, dinlendik ve gayet iyi hazırlandığımızı da söyleyebilirim. Başladık zaten idmanlara. Trabzonspor maçı çok zor bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz çünkü hoca değiştiren ekiplerde oyuncular hep iyi reaksiyon verirler bu hoca değişikliğine. O anlamda da her zaman zor olacak bir de deplasman zaten Trabzon. Biz yüzde yüzümüzü artık tüm odağımızı bu maça verdik. Adım adım ilerleyen bir mantaliteye sahibiz" şeklinde konuştu.

Hakem Yönetimi La Liga’ya Benziyor

Süper Lig’in hakem yönetimini de değerlendiren Paulista, Türkiye ligi ile LaLiga arasında benzerlikler gördüğünü belirtti. Paulista "Her ligin oyun anlayışı ve hakem yönetimi farklı oluyor. Sadece İngiltere, İspanya’da değil, Brezilya'da da top oynadım ve şimdi Türkiye'deyim. Bu ligleri kıyaslayabilecek bir tecrübeye sahibim. Sadece şunu söyleyebilirim, İngiltere'de hakemler daha çok izin veriyor oyun oynanmasına. Daha az oyunu durduruyorlar. LaLiga'da oyunun biraz daha çok durdurulabildiğini söyleyebilirim. Hakemler daha çok müdahale ediyorlar. Türkiye bu açıdan biraz LaLiga'ya benziyor diyebilirim. Hakemler oyunu çok fazla durduruyor. Aslında saygı duymak zorundayız hakemin kararlarına. Oyuncularla da alakalı olabilir ama herkes işini yapmak zorunda. Onlar da işini yapıyorlar. Biraz daha oyunun devamlılığı açısından çok fazla oyunun hakemlerin müdahale ettiğini söyleyebilirim. Biz hakemlere saygı duyuyoruz, onlar da bize duyuyorlar. Umarım iyi bir şekilde bu sezonu devam ettireceğiz'' diye konuştu.

Adapte Olmak ve İyi Çalışmak Zorundayız

UEFA Avrupa Ligi ve lig maçlarının yoğun bir tempoda geçeceğini belirten Paulista, bu duruma adapte olmak zorunda olduklarını ifade etti. "Çok fazla seyahat olacak, çok maça gideceğiz. Az dinlenme zamanı olacak. Yenilenmek için az zamanımız olacak. Fakat bu futbolun içinde var. Adapte olmak zorundayız. Bahane üretemeyiz bu konuda. Kolay olmayacağını zaten kimse söylemiyor. Daha çok maç var Avrupa Ligi'nde. İyi bir takım olduğumuzu, gücümüzü göstermek de zorundayız. Çok daha zorlu maçlar geliyor. Hepsinin bilincindeyiz takım olarak. İyi bir şekilde odaklanıp, iyi çalışıp, iyi dinlenip, gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz tüm kulvarlarda'' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramanmaraş'ta Bir Şahıs Su İstediği İçin Dövülerek Öldürüldü

Kahramanmaraş'ta Bir Şahıs Su İstediği İçin Dövülerek Öldürüldü