Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor FIBA EuroBasket 2025 Kadınlar Şampiyonası'nın logosunu tanıttı

FIBA EuroBasket 2025 Kadınlar Şampiyonası'nın logosunu tanıttı

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Kadınlar Basketbol Avrupa Şampiyonası (EuroBasket) 2025'in resmi logosu, etkinliğin heyecanını artırmak amacıyla tanıtıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FIBA EuroBasket 2025 Kadınlar Şampiyonası'nın logosunu tanıttı
KAYNAK: İHA

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), 2025 Kadınlar Basketbol Avrupa Şampiyonası'nın resmi logosunu tanıttı. EuroBasket 2025'in görsel kimliği, önceki turnuvaların başarısını ve heyecanını yansıtacak şekilde tasarlandı. Logoda, 2023 turnuvasında açıklanan Kadınlar EuroBasket kupasının zarif detayları gümüş tonlarıyla birleştirilerek canlı renklerle vurgulandı.

Logoda, turnuvaya ev sahipliği yapacak olan Çekya, Almanya, Yunanistan ve İtalya'nın temel marka kimlikleri ön plana çıkarıldı. Ayrıca final turuna ev sahipliği yapacak olan Brno, Hamburg, Pire ve Bologna şehirlerinin özel renk desenleri de logoda yer aldı.

FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak, logonun tanıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'FIBA Kadınlar EuroBasket 2025, Avrupa'daki en önemli kadın basketbol müsabakasıdır ve hazırlıklar devam ederken etkinliğin heyecanını yakalamak önemlidir. Logo, FIBA ile yakın iş birliği içinde seçildi. Dört ev sahibi var ve hepimiz onların bu logoda bir araya gelmesinden memnunuz' dedi. 

Bu etkinlik, ilk kez dört farklı ülkede düzenlenecek. EuroBasket'in bu formatı daha önce 2015 yılında uygulanmış ve önceki beş turnuvanın dördünde iki ülke ev sahipliği yapmıştı. 2023'te Belçika'nın şampiyonluğuyla sonuçlanan turnuva sonrasında, bir sonraki şampiyonun Yunanistan'ın Pire kentindeki Barış ve Dostluk Stadyumu'nda belirleneceği kaydedildi. EuroBasket 2025'in, kadın basketbolunun Avrupa'daki en büyük etkinliklerinden biri olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık Man marka R07 tipli kamyon

İcradan satılık Man marka R07 tipli kamyon