Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Levent Mercan'dan Açıklama

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Levent Mercan'dan Açıklama

Fenerbahçe'nin yeni transferi Levent Mercan, sarı-lacivertli takıma katılmasının mutluluğunu dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Levent Mercan'dan Açıklama
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Levent Mercan, sarı-lacivertli takıma katılmasının mutluluğunu dile getirdi. Mercan, "Fenerbahçe'den teklif gelince sevinçle karşıladım. Hayalim olan kulüptü ve çok şükür transfer gerçekleşti" dedi.

Levent Mercan'dan Açıklama

Sarı-lacivertli ekip, 2024-2025 sezonu hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürüyor. Kampın ilk günlerinde basına konuşan Levent Mercan, takım arkadaşlarının kendisini iyi karşıladığını ve herkesin hazır olduğunu belirtti.

"Geldiğim için çok mutluyum"

Mercan, eski takımında orta sahada oynadıktan sonra geçen sezon sol bek olarak kendini geliştirdiğini ifade etti. "Sol bek pozisyonunda kendime çok güzel pozisyonlar buldum. Geldiğim için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde çalışmanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan genç futbolcu, Mourinho'nun ilk günden itibaren kendisine güven verdiğini söyledi.

A W234325 01

"Her zaman kendimi geliştirmeye odaklanıyorum"

Mercan, sahada birçok farklı mevkide oynayabilme yeteneğine sahip olduğunu belirterek, "Hem sol bek hem orta sahada kullanılabilirim. Her zaman kendimi geliştirmeye odaklanıyorum" dedi.

"Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı"

Fenerbahçe'nin havası ve takım içindeki uyum hakkında da konuşan Mercan, "Burada olmaktan dolayı mutluyum. Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı" şeklinde değerlendirmede bulundu.

"Hayalim ne ise onun için çalışıyorum"

Levent Mercan, hedeflerinden birinin milli takım forması giymek olduğunu belirterek, "Hayalim ne ise onun için çalışıyorum. Milli takım için de elimden geleni yapacağım" dedi.

A W234325 03

"En iyi hocalar en iyisini verir"

Sarı-lacivertli ekibin yeni hocası Mourinho'nun takıma kattığı değeri de vurgulayan Mercan, "En iyi hocalar en iyisini verir. Mourinho'nun buraya gelmesi güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya ev sahipliğinde gerçekleşen Hentbol Şenliği coşkulu şekilde sona erdi

Alanya ev sahipliğinde gerçekleşen Hentbol Şenliği coşkulu şekilde sona erdi