Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'nin Tadic Motivasyonu

Fenerbahçe'nin Tadic Motivasyonu

Fenerbahçe'nin başarılı Sırp futbolcusu Dusan Tadic, Beşiktaş derbisi öncesi duygularını paylaşarak, derbilerdeki özel motivasyonunu ve galibiyet arzusunu dile getirdi. Tadic, çok yönlü oyun tarzı, maç içi işaretleri ve takıma katkılarıyla dikkat çekti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin Tadic Motivasyonu
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Tadic, Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Beşiktaş ile oynayacakları derbi maç öncesi duygularını paylaştı. İşte Tadic'in öne çıkan açıklamaları:

Tadic'in derbi kariyeri nasıl?

Tadic, derbi maçlardaki motivasyonunu açıklarken, "Bir arkadaşım 'Derbi maçlarda göz rengin bile değişiyor' demişti. Kariyerimde çok iyi derbiler oynadım. Bu maçlarda ekstra motivasyona sahip oluyorsunuz. Bir arkadaşım bana, 'Derbi maçlarında senin göz rengin bile değişiyor, o kadar motive oluyorsun' demişti. Bu tip maçlarda çok efor göstermek gerekiyor. Sadece camia için değil, taraftarlar için de çok önemli. Bizler sahada olduğumuz sürece en iyisini ortaya koymak gerekiyor. Derbiler dışındaki maçlar da çok önemli ama derbilerde ekstra motivasyonu gösterebiliyorsunuz." şeklinde konuştu.

[poll id="29"][/poll]

Beşiktaş Derbisi ve Galibiyet Serisi

Beşiktaş derbisinde 3 puan alarak galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini dile getiren Tadic, "Son maçta güzel bir zafer aldık. Oynadığımız son maçtan sonra Beşiktaş derbisine hazırlanma için birkaç günümüz var. İyi şekilde hazırlıklara devam ediyoruz. Neler yapmamız gerektiği konusunda rakibi nasıl mağlup ederiz, bunların çalışmalarını sürdürüyoruz. Camia için önemli maç. Hem oynamak hem izlemek keyifli olacak. 3 puan için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Çok Yönlü Oyun Tarzı

Saha içinde kendisini en rahat hissettiği pozisyonun sorulması üzerine Tadic, "Bence iyi oyuncular farklı pozisyonlarda oynamasını bilmeli. Gerekli olan neyse onu uygulamasını bilmeli. Genel olarak sol kenarda oynuyorum ama 10 numarada da oynayabiliyorum. Sağ kenarda sahte forvette de oynuyorum. Önemli olan takımın istediklerini ortaya koymak. Takım için önemli olan neyse onu yapmak. Takım için nemli olan galibiyet." şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe'nin Tadic Motivasyonu

Maç İçi İşaretler ve Beden Dili

Maç içinde parmağını havaya kaldırarak yaptığı işaretin açıklamasını yapan Tadic, "O yaptığım hareket aksiyon bittikten sonra takımı geri çağırmak için yaptığım hareket. Aksiyon bitince zamanında geri dönülmesi gerekiyor. Taraftarlarımız çok coşkulu olduğu için gürültüden dolayı konuşmakta güçlük çekebiliyorsunuz. Onlar çok iyi ambiyans oluşturuyor konuşamadığım zaman bu şekilde beden dili göstermemiz gerekiyor. Bu şekilde ne yapmaları gerektiği konusunu gösteriyorum." dedi.

İstanbul ve Fenerbahçe'ye Katkı

İstanbul'a geldiği ilk dönemde şehri gezdiğini belirten Tadic, "Yoğun takvimden dolayı şehri gezmeye çok zamanım olmadı ama buraya geldiğim ilk zamanlarda dışarı çıkma imkanım vardı. İstanbul çok güzel bir şehir. Bizler buraya şehri dolaşmaya gelmedik. Fenerbahçe’ye faydalı olmak Fenerbahçe’yi şampiyonluğa taşımak en önemlisi bu. Fenerbahçe istediği noktaya getirebilmek adına zaman olduğunda dışarı çıkabiliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Derbide sakatlık sorunları

Beşiktaş'ın ve kendi takımlarının sakatlık sorunlarına değinen Tadic, "Beşiktaş’ın sakatlık problemi var. Hem Beşiktaş hem de biz bu konuda en fazla sıkıntı yaşayan takımlarız. Onlar da sahada en iyisini ortaya koymak isteyecek, bizler de öyle. İki takım da yenmek isteyecektir. İlginç maç olacağını düşünüyorum. Bu tip maçlar oyuncularda ekstra motivasyon oluşturuyor." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin Hedefleri

Tadic, saha içinde yorgun olmamak adına sürekli planlı şekilde çalıştığını belirterek, "Sorumluluklarımız da mevcut. Bizler sorumluluklarımızın bilincinde olmalıyız. Fenerbahçe’nin hedeflerinin sorumluluğu omuzlarımızda. Bununla baş edebilmek için iyi çalışmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Omega-3 içeren besinler! Balık yağı nedir? Ne işe yarar? Çocuklarda balık yağının faydaları

Omega-3 içeren besinler! Balık yağı nedir? Ne işe yarar? Çocuklarda balık yağının faydaları