Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'nin genç yıldız adayları süre bulamıyor

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayları süre bulamıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında birçok genç yeteneği kiralık olarak göndermesine rağmen, Emre Demir, Jin-ho Jo ve Omar Fayed beklenen performansı sergileyemedi. Özellikle bu üç oyuncunun gittikleri takımlarda sınırlı süre bulmaları dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayları süre bulamıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

emre demir

Ümraniyespor'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Demir, 1. Lig ekibinde 8 maçta sadece 347 dakika süre alabildi. Bu süre zarfında 1 gol atan ve 1 asist yapan genç yetenek, beklentilerin altında kaldı.

Güney Koreli orta saha oyuncusu Jin-ho Jo, Novi Pazar'a kiralık olarak gönderildi ancak 6 resmi maçta yalnızca 310 dakika süre alabildi. Bu süre zarfında fileleri havalandırarak takımına 1 gol katkısı sağlayan Jo, istikrarlı bir performans sergileyemedi.

Omar Fayed

Evrak işlemleri nedeniyle Sırp ekibine geç katılan stoper Omar Fayed ise sadece kupadaki bir maçta forma giyebildi ve 90 dakika süre alabildi. Fayed'in sınırlı süre içinde gösterdiği performans, Fenerbahçe'nin beklentilerine henüz yanıt veremedi.

Fenerbahçe'nin genç yeteneklerinin kiralık sıkıntısı, taraftarları endişelendirirken, kulüp yönetimi ise oyuncuların daha fazla süre alabilmesi için çözüm arayışında.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Döşemealtı Aydın Deplasmanında!

Döşemealtı Aydın Deplasmanında!