Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçeli Sebastian Szymanski için çılgın iddia!

Fenerbahçeli Sebastian Szymanski için çılgın iddia!

Fenerbahçeli Sebastian Szymanski için çılgın iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski için çılgın iddia!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor’u 5-0 mağlup etti. Bu karşılaşmada 2 asist yapan Polonyalı genç yıldız Sebastian Szymanski, sahada parlayan isimlerden biri oldu.

Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal’ın hücum hattındaki en güvendiği oyunculardan biri olan Szymanski, attığı goller ve yaptığı asistlerle takımına büyük katkı verdi. Fenerbahçe’nin Dinamo Moskova’dan transfer ettiği 4 yıllık sözleşme imzaladığı Szymanski, gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına girdi. Feyenoord, Borussia Dortmund, Bolton Wanderers, Racing Santander gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarında forma giymiş efsane golcü Euzebiusz Smolarek, 24 yaşındaki Szymanski hakkında görüşlerini paylaştı.

POLONYALI EFSANE GOLCÜ EUZEBİUSZ SMOLAREK’İN SÖZLERİ ŞÖYLE:

“FEYENOORD YÖNETİCİLERİNE SZYMANSKİ’NİN ÇOK KALİTELİ VE ATLETİK BİR OYUNCU OLDUĞUNU ANLATMIŞTIM”

Szymanski, geçen sezon Feyenoord ile çok başarılı bir sezon geçirerek Hollanda Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşadı. Szymanski’nin Feyenoord’dan ayrılmasına çok şaşırdım. Kendisi karar verdi ama neden gittiğini anlamadım çünkü Feyenoord ile Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilirdi. Ben de uzun yıllar Feyenoord’da oynadım ve oradaki birçok insanı tanıyorum. Feyenoord yöneticileri, Szymanski’yi almadan önce bana da danışmışlardı. Onlara Szymanski’yi çok beğendiğimi söylemiştim. Ayrıca Szymanski’nin çok kaliteli ve atletik bir oyuncu olduğunu da belirtmiştim. Fenerbahçe, gerçekten büyük bir kulüp. Fenerbahçe, Avrupa’da oynuyor ve Szymanski için Fenerbahçe doğru bir tercih oldu.

“SZYMANSKİ, FENERBAHÇE’NİN EN DEĞERLİ OYUNCULARINDAN BİRİ OLUR”

Szymanski’nin Fenerbahçe’de şu ana kadar attığı goller ve yaptığı asistler onun için çok iyi. Çok güçlü ve genç bir oyuncu. Zamanla ne kadar iyi ve değerli bir oyuncu olduğunu daha fazla kanıtlayacak. Gerçekten topa çok iyi vuruyor. Szymanski, Fenerbahçe’nin en değerli oyuncularından biri olur. Szymanski’nin oyunu Polonya Milli Takımı için de çok kritik. Szymanski, 4 yıldır milli takımda ve milli takımda her oynadığında ne kadar değerli oyuncu olduğunu ortaya koyuyor. Bildiğiniz gibi Polonya Milli Takımı şu an çok iyi durumda değil. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ve umarım Avrupa Şampiyonası’na katılabiliriz. Szymanski, bu kalitesini Polonya Milli Takımı’nda da sürdürmeli.

“FENERBAHÇE, SZYMANSKİ’DEN EN AZ 20-30 MİLYON EURO KAZANIR”

Szymanski, Fenerbahçe’de gösterdiği performansı devam ettirirse Avrupa’nın diğer büyük takımlarına mutlaka transfer olur. Premier Lig, La Liga ve İtalyan kulüplerinin bir oyuncuya ne kadar para harcadığını düşünürsek Fenerbahçe’nin Szymanski’den en az 20-30 milyon euro kazanacağını tahmin ediyorum. Her gün daha güçlü ve değerli bir oyuncu olacak. Szymanski, çok yetenekli ve genç bir futbolcu olduğu için onu başka bir oyuncuyla karşılaştırmak zor. O, hem çok çalışan hem de top tekniği yüksek bir futbolcu. İleride nasıl bir oyuncu olacağını zaman gösterecek

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 bin yıllık işe gelmeme mazeretleri ortaya çıktı

3 bin yıllık işe gelmeme mazeretleri ortaya çıktı