Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'den Szymanski uçuyor mu? Yeni takımı açıklandı

Fenerbahçe'den Szymanski uçuyor mu? Yeni takımı açıklandı

Fenerbahçe'nin yıldızı Szymanski ile ilgili çok konuşulacak iddia ortaya çıktı. Yeni adresini açıkladılar. İşte haberin detayı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'den Szymanski  uçuyor mu? Yeni takımı açıklandı

Fenerbahçe’nin sezon başında Rusya’dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, sarı lacivertli formayla harikalar yaratıyor. 19 maçta 9 gol ve 7 asistlik performansıyla dikkat çeken Polonyalı yıldız, Avrupa devlerinin de ilgisini çekiyor. Polonya medyası, Szymanski’nin transferiyle ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirdi.

Fenerbahçe’nin Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, sezon başında Dinamo Moskova’dan 9.7 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Fenerbahçe’ye geldiği andan itibaren gösterdiği performansla takımın en önemli oyuncularından biri haline gelen Szymanski, 19 maçta 9 gol ve 7 asist üretti. Szymanski’nin bu başarısı Avrupa kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı.

Birçok takımın Fenerbahçe’ye teklif yapacağı söylenen Szymanski’nin transfer durumuyla ilgili Polonya basınından sıcak bir haber geldi. Meczyki.pl adlı internet sitesinde yer alan ve aspor.com.tr editörü Kubilay Açıkgün’ün aktardığı habere göre, Szymanski’nin adı İngiltere Premier Lig takımlarıyla anılıyor. Haberde Szymanski’nin Fenerbahçe’ye gelmesinin beklenmedik bir hamle olduğu belirtildi. Szymanski’nin İngiltere’nin orta halli takımlarında oynayabilecek kalitede bir futbolcu olduğu vurgulandı.

Ancak Szymanski’nin Türkiye’ye gelerek cesur bir karar verdiği ifade edildi. Fenerbahçe’nin Szymanski’nin yeteneğinin farkında olduğu ve Polonyalı oyuncu için 40 milyon Euro gibi bir rakam elde edebileceği kaydedildi. Ayrıca Premier Lig ekipleri için bu rakamın çok da yüksek olmadığı yazıldı. Bununla birlikte Szymanski için İngiltere’de en uygun adresin Brighton olduğu iddia edildi.

Polonyalı futbolcunun Roberto De Zerbi yönetimindeki Brighton’da çok başarılı olabileceği öne sürüldü. Szymanski’nin Fenerbahçe’den ayrılması halinde Brighton veya Newcastle United’a gitmesi gerektiği savunuldu. Sarı lacivertlilerle sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Szymanski’nin piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla’da sülalede miras savaşı Üç günlük dünya için değer mi

Muğla’da sülalede miras savaşı Üç günlük dünya için değer mi