Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'den İsmail Kartal'ın Hedefleri

Fenerbahçe'den İsmail Kartal'ın Hedefleri

Fenerbahçe'nin hırslı Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Taraftarların coşkusuyla dolu bir zafer için hazır olan Kartal, takımını zirveye taşıma kararlılığını vurguluyor. Detaylar için tıklayın

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'den İsmail Kartal'ın Hedefleri
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşılaşacakları Spartak Trnava maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, maça dair hedeflerini ve takımının durumunu değerlendirdi.

Sarı-Lacivertli Taraftarların Önünde Kazanmak İstiyoruz

Fenerbahçe'nin teknik patronu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Kendi seyircimiz önünde kazanmak tek hedefimiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Yarınki maçta elimiz güçlü, kadromuz geniş. Taraftarlarımızın desteğiyle maçı kazanıp buradan lider, en kötü ikinci olarak çıkmak istiyoruz" dedi.

İsmail Kartal Açıklama

Federasyon Kararını Değiştirecek Gücümüz Yok

Spartak Trnava maçının kadrosunu son antrenmandan sonra belirleyeceklerini ifade eden Kartal, "Federasyonun aldığı kararı değiştirecek gücümüz yok. Bu tür olayların tekrar edilmemesini umuyorum. Bu fikstür federasyonun aldığı karar. Benim buradan herhangi bir yorum yapmam doğru değil" şeklinde konuştu.

Avrupa'daki Hedefimiz Değişmedi

Avrupa'daki hedeflerinde bir değişiklik olmadığını vurgulayan Kartal, "Yarın kazandığımızda gruptan çıkacağız, gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Sadece Zajc ve Becao'nun durumları hala devam ediyor ama genel olarak iyi durumdayız" diyerek Avrupa'daki hedeflerini dile getirdi.

Becao'nun Durumu İyiye Gidiyor

Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Becao'nun durumu hakkında da konuşan Kartal, "Becao'nun durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Zannediyorum ki ocak ayının ortalarına doğru takım antrenmanlarına başlar" ifadeleriyle oyuncularının durumu hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emmy Ödüllü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Emmy Ödüllü Oyuncu Hayatını Kaybetti