Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'de hezimet! 19 yıl sonra Avrupa'da 6 gol yediler

Fenerbahçe'de hezimet! 19 yıl sonra Avrupa'da 6 gol yediler

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nin 5. haftasında Nordsjaelland'a farklı yenildi. Bu sonuçla sarı lacivertliler, 19 yıl sonra bir Avrupa maçında 6 gol yedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'de hezimet! 19 yıl sonra Avrupa'da 6 gol yediler

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'a konuk oldu ve maçtan 6-1 mağlup ayrıldı. 28 Eylül 2004 tarihinde Manchester United ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesini 6-2 kaybeden Fenerbahçe, 19 yıl sonra bir Avrupa kupası müsabakasında kalesinde 6 gol görmüş oldu. Bu sonucun ardından 9 puanda kalan Fenerbahçe, gruptan çıkma şansını son maça bırakmış oldu. Nordsjaelland farklı galibiyetle 10 puana yükselerek lider oldu. 

fenerbahce-nordsjaelland


İsmail Kartal taraftardan özür diledi

Nordsjaelland karşısında aldıkları farklı mağlubiyetin ardından açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bize yakışmayan bir mağlubiyet elde etik. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. İstanbul’daki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe Futbol Takımı kendisine yakışanı yapacaktır ve bu grupta çıkacağız. Çok fazla konuşacak bir şey yok. Bu akşam istediklerimizi yapamadık, sonuçta mağlup olduk. Bize yakışmadı. Bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz." dedi.

Fenerbahçe grubun son maçında Spartak Trnava ile İstanbul'da karşılaşacak. Müsabakayı kazanması halinde sarı lacivertliler bir üst tura yükselecek.

Nordsjaelland: 6 - Fenerbahçe: 1

Hakemler: Jeremie Pignard, Aurelien Drouet, Laurern Coniglio
FC Nordsjaelland: Eriksson, Hey, Hansen, Nagalo, Frese, Diomande (Nygren dk. 46), Tverskov (Sertdemir dk. 86), Svensson, Villadsen (Jensen-Abbew dk. 82), Schjelderup (İbrahim Osman dk. 79), Rasmussen (Harder dk. 80)
Yedekler: Gülstorff, Barslund, Ingvartsen, Ascone, Marxen, Hogsberg, Egeli
Teknik Direktör: Johannes Thorup
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Yusuf, İsmail, Oosterwolde, Szymanski, Crespo, Cengiz (İrfan Can Kahveci dk. 62), Tadic, Kent (King dk. 74), Batshuayi (Dzeko dk. 62)
Yedekler: İrfan Can Eğribayat, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Efekan Karayazı, Umut Nayir
Teknik Direktör: İsmail Kartal
Goller: Hey (dk. 22), Svensson (dk. 25), Nygren (dk. 55, 75 ve 84), Rasmussen (dk. 66) (Nordsjaelland), Batshuayi (dk. 43) (Fenerbahçe)
Sarı kart: Diomande (Nordsjaelland)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teknoloji devi halka arz oluyor

Teknoloji devi halka arz oluyor