Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'de ayrılıklar hız kazandı! Rade Krunic'e talip çıktı

Fenerbahçe'de ayrılıklar hız kazandı! Rade Krunic'e talip çıktı

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, yaz transfer döneminde altı takviye yaparken, önemli ayrılıklara da sahne oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'de ayrılıklar hız kazandı! Rade Krunic'e talip çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'de yaz transfer döneminde yaşanan hareketlilik, takımdan ayrılan futbolcularla devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmişken, bazı oyuncularla da yollarını ayırma kararı aldı. Son olarak, Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'ye transferi gerçekleşti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe ile olan bağını koparıp yeni bir serüvene atılmak üzere Brighton ile anlaşmaya vardı. İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Brighton, 24 yaşındaki sol bek ile 5+1 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Bu transferle ilgili detaylar da netleşmiş durumda. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun satışından bonuslarla birlikte toplamda 35 milyon Euro elde edecek.

Rade Krunic'in durumu ve talipleri

Sarı-lacivertli kulübün ayrılması beklenen bir diğer isim ise Rade Krunic. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Milan'dan kiralanan Boşnak futbolcu, gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmıştı. Jose Mourinho'nun da gözdesi olamayan Krunic, Fenerbahçe tarafından kadroda düşünülmüyor. Bu sebeple, Fenerbahçe'nin Krunic ile yollarını ayırması bekleniyor.

Rade Krunic'e Serie A ekiplerinden Empoli'nin talip olduğu öğrenildi. Empoli, 30 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayacak. Bu sezon Fenerbahçe ile çıktığı dört maçta toplamda 223 dakika süre alan Krunic, bu süre zarfında gol ve asist katkısı sağlayamadı. Krunic'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor ve güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den Doğu Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den Doğu Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı