Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe orta saha oyuncusunu Toulouse kiraladı

Fenerbahçe orta saha oyuncusunu Toulouse kiraladı

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı Fransız kulübü Toulouse'a kiraladı. Zajc, 1994 doğumlu Sloven futbolcu, daha önce Fenerbahçe ve İtalya'nın Genoa takımında forma giymişti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe orta saha oyuncusunu Toulouse kiraladı
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe, Slovenyalı orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı Fransız kulübü Toulouse'a kiraladığını duyurdu. Kulübün resmi açıklamasında, ‘Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık olarak transferi için Fransız ekibi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Miha Zajc’a başarılı bir sezon dileriz’ ifadesine yer verildi.

Miha Zajc Kimdir?

Miha Zajc, 1 Temmuz 1994 doğumlu Sloven futbolcu, orta saha mevkiinde oynuyor ve şu an Fenerbahçe'den kiralık olarak Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'da forma giymekte. Futbol kariyerine Sloven kulübü Interblock'ta başlayan Zajc, ardından Olimpija Ljubljana, Celje, Olimpija Ljubljana ve Empoli takımlarında oynadı.

Miha Zajc, 31 Ocak 2019 tarihinde Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertli forma altında ilk maçına 16 Şubat 2019 tarihinde Konyaspor karşısında çıktı. Maçın 63. dakikasında André Ayew ile yer değiştirdi. 25 Şubat 2019'da Beşiktaş ile oynanan derbide ilk 11'de başlayan Zajc, 55. dakikada Nebil Dirar'ın pasında Beşiktaş'ın iki oyuncusu arasında topu ağlara göndererek Süper Lig'deki ilk golünü attı. Maç, 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

2019-2020 sezonunda Süper Lig'de 10 maça çıkan Zajc, Antalyaspor ile oynanan maçta 90+6. dakikada attığı golle Fenerbahçe'ye 1 puan kazandırdı. Türkiye Kupası'nda ise 7 maça çıktı, 1 gol ve 1 asist ile katkı sağladı.

2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'den İtalya'nın Genoa takımına kiralandı. Serie A'da toplam 31 maça çıkan Zajc, 1 gol ve 3 asist yaptı. İtalya Kupası'nda ise 3 maçta forma giydi, skora katkı sağlayamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası operasyon "Kuyu-21" kapsamında aranan 25 şüpheli 18 ülkenin katılımıyla yakalandı

Uluslararası operasyon "Kuyu-21" kapsamında aranan 25 şüpheli 18 ülkenin katılımıyla yakalandı