Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Ludogorets'e boyun eğdi

Fenerbahçe Ludogorets'e boyun eğdi

Fenerbahçe, deplasmanda Bulgaristan'ın Ludogorets takımı ile karşılaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Ludogorets'e boyun eğdi
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Bulgaristan'ın Ludogorets takımı ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Maçın 18. dakikası'nda Nedyalkov’un pasında topla buluşan Piotrowski’nin yaklaşık 25 metre uzaklıktan sert şutunda topu ağlarla buluşturarak Ludogorets 1-0 öne geçti. 90+2. dakikada hızlı gelişen Ludogorets atağında sol kanattan Nedyalkov’un pasında Witry ceza sahası içinde dengesini kaybederken, topu önünde bulan Rwan toğu ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Avruapa'daki galibiyet serisi sona erdi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. maçında deplasmanda Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad'a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde bu sezonki 9 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı.Bu sonuçla Fenerbahçe, grupta 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı ve 9 puanda kaldı. 

İlk defa ağları havalandıramadı

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi'nde başarılı sonuçlar alarak galibiyet serisi elde eden Fenerbahçe, bu sezon ilk kez bir resmi maçta gol atamadı. Kanarya, 21 mücadelede rakip filelere 60 gol gönderdi.

A takımda ilk maç

Savunma oyuncuları Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku gibi isimlerin sakatlıkları nedeniyle özellikle stoper bölgesinde sıkıntı yaşanırken, Samet Akaydin'in de UEFA listesinde olmaması nedeniyle İsmail Kartal, stoperde Jayden Oosterwolde ile birlikte Yusuf Akçiçek'i tercih etti. Genç oyuncu, bu sezon U19 takımı ile 5 kez sahaya çıkarken, 2 kez de gol sevinci yaşadı. Yusuf, Ludogorets karşısında mücadeleye 11 başlarken, kariyerinde ilk kez A takım forması giydi.

AW073211_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da ekmeğe zam geldi

İstanbul’da ekmeğe zam geldi