Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Lincoln Henrique'yi RB Bragantino'ya kiraladı

Fenerbahçe Lincoln Henrique'yi RB Bragantino'ya kiraladı

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique'yi RB Bragantino'ya kiraladı. Transferle ilgili kulüp açıklamasında, Henrique'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderildiği belirtildi. Henrique'nin performansı ve geleceği merakla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Lincoln Henrique'yi RB Bragantino'ya kiraladı
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu olan Lincoln Henrique'yi RB Bragantino Kulübü'ne kiraladı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, "2023-2024 sezonunda yapılanmasına devam eden A takımımızda, futbolcumuz Lincoln Henrique satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar Brezilya’nın RB Bragantino kulübüne kiralanmıştır. Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahcede Sok Ayrilik

Lincoln Henrique'nin Yeni Macerası

Fenerbahçe'nin genç yeteneklerinden olan Lincoln Henrique, RB Bragantino kulübüne transferiyle yeni bir maceraya atılıyor. Orta saha oyuncusunun, yeni takımında göstereceği performans merakla bekleniyor.

Sarı-Lacivertli Kulübün Açıklaması

Fenerbahçe'nin yaptığı bu transfer hamlesi, kulübün 2023-2024 sezonu yapılanması kapsamında gerçekleşti. Lincoln Henrique'nin kiralama süresi sonunda kulübe dönüşü ve geleceği hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak, genç oyuncunun kariyerine RB Bragantino'da devam edeceği biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melisa Döngel’in Yeni Aşkı: Ünlü Futbolcu!

Melisa Döngel’in Yeni Aşkı: Ünlü Futbolcu!