Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe İstanbulspor ile 49'uncu randevusuna çıkıyor

Fenerbahçe İstanbulspor ile 49'uncu randevusuna çıkıyor

Fenerbahçe Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe İstanbulspor ile 49'uncu randevusuna çıkıyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in heyecan dolu 19. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Liderlik koltuğunda bulunan sarı-lacivertliler, 17 maçta elde ettikleri 44 puanla zirvenin tadını çıkarıyor. Öte yandan İstanbulspor, 17 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 13 mağlubiyetle sadece 5 puan topladı ve 18. sıradaki yerini koruyor, üstelik 3 puan cezası bulunuyor.

Fenerbahçe İstanbulspor ile 49'uncu randevusuna çıkıyor

Fenerbahçe'nin deplasman karnesi

Deplasmanda oynadığı 8 maçta Samsunspor, Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş ve Kayserispor'u mağlup eden Fenerbahçe, Adana Demirspor ile berabere kalarak 22 puan topladı ve dış sahada en fazla puanı toplayan takım konumunda bulunuyor. Ancak, kırmızı kart cezalısı Fred ile sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin forma giyemeyecek olmaları, takımın orta saha düzenini etkileyebilir.

Fenerbahçe'de eksikler

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncuları Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel, Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle ülkelerinin kadrolarında yer alıyor. Bu durum, özellikle savunmada eksikliklerin yaşanmasına neden olabilir. Ancak sakatlıklarını atlatan Becao ve Zajc'ın bireysel antrenmanlara başlaması, teknik direktör İsmail Kartal'a alternatifler sunuyor.

Ligde en fazla gol atan takım konumunda

Süper Lig'in ilk 17 haftasında en yüksek puanı toplayan Fenerbahçe, toplamda 15 maçta rakip fileleri havalandırdı. Edin Dzeko'nun attığı 12 golle desteklenen sarı-lacivertliler, bu sezonun gol krallığı yarışında da zirvede bulunuyor.

İki takım arasında 49.randevu

İki ekip arasında oynanacak olan mücadele, ligdeki 49. randevuları olacak. Fenerbahçe, geçmişteki 48 maçın 34'ünü kazanırken, sadece 8 maçta İstanbulspor'a galibiyet şansı tanıdı. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan müsabakalarda toplamda 13 gol atıldı.

Maçın hakemi ve başlama saati

Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Mücadele, 9 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Mamak'ta mahkemeden satılık 2+1 daire

Ankara Mamak'ta mahkemeden satılık 2+1 daire