Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Galatasaray maçına odaklandı

Fenerbahçe Galatasaray maçına odaklandı

Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasıyla Galatasaray’a konuk olacak. Maç öncesinde eksikler ve yenilmezlik serisi dikkat çekerken, taraftarlar da takımlarını desteklemek için sahada olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Galatasaray maçına odaklandı
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda önemli bir viraja giriyor. Galatasaray'a konuk olacak olan sarı-lacivertliler, rakiplerini yenerek şanslarını son haftaya taşımak istiyor. Ligdeki performansıyla dikkat çeken Fenerbahçe, 25 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. 2023-2024 sezonunda ezeli rakibiyle kıyasıya şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, yarın Galatasaray'a konuk olacak. Son 2 haftaya 6 puan gerisinde giren sarı-lacivertliler, Galatasaray'ı yenerek şansını son haftaya taşımanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçına odaklandı

Fenerbahçe'de Eksik Oyuncular

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında sarı kart görerek bu sezon 4. sarı kartına ulaşan Rodrigo Becao, derbide yer alamayacak. Sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci'nin de tedavileri sürüyor. İki futbolcu da kadroda olmayacak. Hafif sakatlığı olan Serdar Aziz'in durumuna maç günü karar verilecek.

25 Maçlık Yenilmezlik Serisi

Fenerbahçe ligde oynadığı son 25 karşılaşmayı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte birçok rakibini mağlup etmeyi başardı.

Deplasmanda Kaybetmedi

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 18 maça çıktı ve mağlubiyet yaşamadı. Sarı-lacivertliler 2020-2021 sezonunda elde ettiği dış sahada en fazla puan toplama rekorunu da bu sezon geliştirerek 48 puana ulaştı.

5 Futbolcu Kart Sınırında

Fenerbahçe'de Galatasaray karşılaşması öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular, müsabakada sarı kart görmeleri halinde son hafta oynanacak İstanbulspor karşısında cezalı olacak.

Ligin En Golcü Takımı

Süper Lig'de 36. hafta itibarıyla 93 puan toplayan Fenerbahçe, bu süreçte 33 maçta gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler, rakip filelere 92 gol gönderdi ve ligde en golcü takım konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe Taraftarı RAMS Park'ta Olacak:

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Fenerbahçe taraftarı, tribünlerdeki yerini alacak. Derbiyi RAMS Park'ta toplam 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takip edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Yerlikaya açıkladı: Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi

Ali Yerlikaya açıkladı: Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi