Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferini KAP'a Bildirdi

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferini KAP'a Bildirdi

Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oldu. Fenerbahçe, bu transferden 40 milyon euro kazanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferini KAP'a Bildirdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton & Hove Albion'a transfer olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla resmen duyurdu.

Ferdi, İngiliz ekibiyle 5+1 yıllık bir sözleşme imzaladı ve yıllık 3.5 milyon euro kazanacak. Fenerbahçe, bu transferden bonuslarla birlikte toplam 40 milyon euro ve sonraki satıştan %10 pay elde edecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun, İngiltere'nin The Brighton and Hove Albion FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Performansı

2018-2019 sezonunda NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye katılan Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon 51 maçta görev aldı ve takımın önemli isimlerinden biri oldu. Ayrıca, EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla da dikkat çeken Ferdi, turnuvada 10 kez gol şansı yaratarak büyük beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'da Pinterest'e 7 Milyon Ruble Para Cezası

Rusya'da Pinterest'e 7 Milyon Ruble Para Cezası