Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maç öncesi eksikler ve cezalılar

Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maç öncesi eksikler ve cezalılar

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük Arasındaki Heyecan Dolu Maç!. Süper Lig'de nefes kesen mücadele devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Maç öncesi eksikler ve cezalılar
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe ve VavaCars Fatih Karagümrük Arasındaki Heyecan Dolu Maç!
Trendyol Süper Lig'de nefes kesen mücadele devam ediyor. 13. hafta kapsamında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük ile kıyasıya bir mücadeleye çıkacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak bu önemli maçı Arda Kardeşler'in yöneteceği belirtiliyor.

Maçta hangi oyuncular yer alamayacak?

Fenerbahçe, Becao, Osayi-Samuel, Fred, Djiku ve Serdar Aziz gibi önemli oyuncularından maçta yararlanamayacak. Bu eksiklikler, takımların stratejilerini nasıl belirleyecek, hep birlikte göreceğiz.

Geçmiş karşılaşmaların ardında Fenerbahçe üstün

Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, bu müsabakalardan 9 galibiyetle ayrılırken, kırmızı-siyahlılar sadece bir kez kazanabildi. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin, rakibine karşı 64 yıldır mağlup olmaması dikkat çekici bir detay.

Fenerbahçe'nin iç saha performansı

Fenerbahçe, bu sezon ligde iç sahada 6 maça çıktı. İlk 5 maçtan galibiyetle ayrılan takım, son oynanan Trabzonspor müsabakasında ilk yenilgisini aldı. İç sahadaki performanslarıyla dikkat çeken sarı-lacivertliler, rakip filelere 20 gol gönderdi.

Ligdeki gol krallığı yarışı

Fenerbahçe, sezona 10 maçlık galibiyet serisiyle başladı ve geride kalan 12 haftanın 11'inde rakip fileleri havalandırdı. Takımın golcüleri arasında öne çıkan isimlerden biri Edin Dzeko oldu. Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel ise Adana Demirspor maçındaki sarı kartla cezalı duruma düştü ve Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Arda Kardeşler maçın düdüğünü çalacak

Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük arasında oynanacak mücadelenin hakemi Arda Kardeşler olacak. Kardeşler'e, Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yardımcılık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Maç ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - VavaCars Fatih Karagümrük maçı, heyecan dolu dakikalarıyla futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Maçın yayınlanacağı kanal Bein Sports kanalında saat 19,00 'da.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yola çıkacaklar dikkat! Antalya ve diğer illerde bu yollar kapatıldı

Yola çıkacaklar dikkat! Antalya ve diğer illerde bu yollar kapatıldı