Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fatih Karagümrük ile Alanyaspor Süper Lig tarihinde 8'inci kez karşı karşıya gelecek

Fatih Karagümrük ile Alanyaspor Süper Lig tarihinde 8'inci kez karşı karşıya gelecek

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 27.Haftasında sahasında Akdeniz ekibi Alanyaspor'u konuk edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Karagümrük ile Alanyaspor Süper Lig tarihinde 8'inci kez karşı karşıya gelecek
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 27. haftasında Fatih Karagümrük ile Alanyaspor, yarın saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde takımların durumu ve geçmiş karşılaşmaları merak konusu.

Takımların Ligdeki Durumları ve Performansları

Fatih Karagümrük, geride kalan 26 haftada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 28 puan toplayarak 16. sırada yer alıyor. Diğer yandan, Alanyaspor ise 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda 29 puanla 15. sırada bulunuyor.

Geçmiş Karşılaşmaların Analizi

Fatih Karagümrük ile Alanyaspor, Süper Lig'de daha önce 7 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 4'ünde Alanyaspor galip gelirken, Karagümrük ise bir maçta üstünlük sağladı. İki ekip arasında 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçı Alanyaspor 2-1 kazandı.

Ev Sahibi Karagümrük'ün Güçlü Performansı

Fatih Karagümrük, iç sahada oynadığı son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Bu müsabakalarda Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Pendikspor'u mağlup ederken, Başakşehir ile berabere kaldı. Ev sahibi avantajını sürdürmek isteyen Karagümrük, Alanyaspor karşısında da galibiyet arayacak.

Alanyaspor'un Sonuç Arayışı

Alanyaspor, son 5 maçında galibiyet alamadı. Bu süreçte Hatayspor, Pendikspor, Fenerbahçe ve Adana Demirspor ile berabere kalırken, Kasımpaşa'ya mağlup oldu. Alanyaspor, Karagümrük deplasmanında galibiyet arayarak bu seriyi sonlandırmak istiyor.

Maçın Hakemleri ve Detayları

Fatih Karagümrük ile Alanyaspor arasındaki mücadeleyi yönetecek hakem Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ile Candaş Elbil yapacakken, müsabakanın 4. hakemi ise Burak Olcar olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avustralya'da yeni felaket! 16 bin hektar orman yanıyor

Avustralya'da yeni felaket! 16 bin hektar orman yanıyor