Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Euro 2024 Öncesi Dikkat Çeken Genç Yetenekler Kimler?

Euro 2024 Öncesi Dikkat Çeken Genç Yetenekler Kimler?

Euro 2024 öncesinde genç yeteneklerin parlayacağı tahmin ediliyor. Jude Bellingham, Florian Wirtz, ve Kenan Yıldız gibi isimler dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Euro 2024 Öncesi Dikkat Çeken Genç Yetenekler Kimler?
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde, geleceğin yıldızları turnuvaya damga vurabilir. Hangi genç yeteneklerin dikkat çektiği Guardian tarafından hazırlanan bir listede ortaya çıktı.

Listede A Milli Takım'dan Kenan Yıldız da kendine yer buldu. 18 yaşındaki bu yetenek, Juventus forması altında 23 maçta süre aldı ve 5 gol ile 1 asist kaydetti.

Supersatr Kategorisinde Parlayan İsim: Jude Bellingham

Jude Bellingham, Real Madrid'in yeni yıldızı olarak süperstar kategorisine seçildi. Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e geçiş yapan Bellingham, bu sezon 29 maçta görev yaptı ve 20 gol ile 8 asist kaydetti. Euro 2024'te İngiltere Milli Takımı'nın en önemli isimlerinden biri olması bekleniyor.

Önemli Oyuncular: Florian Wirtz ve Xavi Simmons

Bayer Leverkusen'den Florian Wirtz, Bundesliga'nın lider takımlarından biri olan Bayer Leverkusen'in önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu sezon 29 maçta 8 gol ve 15 asist ile performans sergiledi.

Diğer bir önemli isim ise Leipzig'den Xavi Simmons. PSG'nin sözleşmedeki geri alma maddesinin kullanılmasının ardından ara transferde Leipzig'e kiralanan genç oyuncu, toplamda 29 maçta 7 gol atarken 9 asist yapma başarısı gösterdi.

Milli Takımda Dikkat Çeken İsimler: Antonio Silva, Giorgio Scalvini ve Benjamin Sesko

Kendi milli takımlarında düzenli olarak forma giyen ve Euro 2024'te dikkat çekebilecek potansiyele sahip isimler arasında Benfica'dan Antonio Silva, İtalya'dan Giorgio Scalvini ve Leipzig'den Benjamin Sesko bulunuyor.

Yıldız Adayları: Kenan Yıldız, Warren Zaire-Emery, Arthur Vermeeren ve Lamine Yamal

Euro 2024'ün yıldız adayları kategorisinde ise Kenan Yıldız, PSG'den Warren Zaire-Emery, Atletico Madrid'den Arthur Vermeeren ve Lamine Yamal kendilerine yer buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Belediye Başkan Böcek Sel Bölgesinde Koordinasyonu Sağladı

Antalya Belediye Başkan Böcek Sel Bölgesinde Koordinasyonu Sağladı