Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Eskişehir'li sporcu Avrupa Yolunda

Eskişehir'li sporcu Avrupa Yolunda

Eskişehir' li tekvandocu Gülsena Karakuyulu Ertunç, Avrupa Şampiyonası için heyecanla hazırlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir'li sporcu Avrupa Yolunda

Avusturya'nın Innsbruck şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Tekvando Şampiyonası, 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde spor severleri büyüleyecek bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Türk tekvando sahnesinin başarılı isimlerinden Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç, altın madalya için podyumda yer almak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay düzenlenen 16. Türkiye Şampiyonası'nda birinci olarak adını altın harflerle yazdıran ve ardından milli takım seçmelerinde 6 kadın, 6 erkek 12 sporcu arasına girerek ülkemizi temsil hakkı kazanan Gülsena Karakuyulu Ertunç, Avrupa Şampiyonası öncesi GK Şampiyonlar SK Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Özdemir'i ziyaret etti.

Sonuna kadar güveniyorum

GK Şampiyonlar SK Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Özçelik, ziyarette yaptığı açıklamada, "Gülsena Karakuyulu Ertunç'a sonuna kadar güveniyorum. Avrupa şampiyonasında sporculuğu ve karakteri ile ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir" dedi.

AW081974_01

Azim ve çalışma

Milli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç'un antrenörü ve aynı zamanda annesi olan Dilek Karakuyulu ise duygusal bir ifadeyle, "Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu küçük yaşlardan itibaren disiplinli, planlı çok çalışan bir çocuktu. Başarı bazen tesadüf olabilir, ama kızım Gülsena için hiçbir zaman tesadüf olmadı. O çok çalıştı ve azmetti. Gülsena'nın, Avrupa şampiyonasında elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum ve milli takımımıza başarılar diliyorum. Dualarımız sizinle" şeklinde konuştu.

Gülsena Karakuyulu Ertunç, Türkiye'yi gururla temsil edeceği Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya için mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor. Spor severler, bu önemli etkinliği heyecanla beklerken, Gülsena'ya destek olmak için sabırsızlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tuncay Şanlı'dan Milli Takım yorumu

Tuncay Şanlı'dan Milli Takım yorumu