Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Eski yayıncının kaçışı, TFF canlı yayın ihalesini etkiliyor

Eski yayıncının kaçışı, TFF canlı yayın ihalesini etkiliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonunda Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarının yayın hakları için ihale düzenleyeceğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski yayıncının kaçışı, TFF canlı yayın ihalesini etkiliyor

Nihat Saraç / Akdeniz Gerçek

TFF'nin yayın ihalesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu, 2023-2024 Futbol Sezonu ve gelecek sezonlar için planlanan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının yayın haklarının devri amacıyla teklif alma yöntemiyle ihale sürecini başlatmıştır. İlgilenen firmalar, ihale şartnamesini TFF Mali İşler Direktörlüğü'nden 01 Eylül 2023 Cuma günü saat 17.00'ye kadar temin edebileceklerdir. Teklif sahibi firmaların, şartnameleriyle birlikte tekliflerini 8 Eylül 2023 Cuma günü saat 17.00'ye kadar TFF Mali İşler Direktörlüğü'ne ulaştırmaları gerekmektedir. TFF Yönetim Kurulu, gelen teklifleri değerlendirecek ve ihale sonuçları açıklanacaktır," denildi.

ÖDEMELERİN YAPILMAMASI NEDENİYLE SÖZLEŞME İPTAL EDİLMİŞTİ

Geçmiş yıllarda, 2022 yılında TFF, Fuchs Sports ile TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig için beş yıllık bir anlaşma imzalamış, ancak ödemelerin yapılmaması üzerine bu sözleşme 6 ay sonra iptal edilmişti.

Fuchs Sports hakkında o dönemde konuşan Avukat Emin Öztürk, "Şu anki durum üzücü. Maalesef Fuchs yetkilileriyle iletişim kuramıyoruz. Firma, Türkiye futbol federasyonuna olan mali yükümlülüklerini yerine getiremediği için sözleşme feshedilmiş görünüyor. Bizim de dahil olduğumuz birçok danışman ve hizmet sağlayıcı bu durumdan mağdur oldu. Tek umudumuz, firmanın Lüksemburg'da yaşayan tek sahibinin durumu çözmesi," şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İNDİRİM VE ZAMLAR SONRASI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İNDİRİM VE ZAMLAR SONRASI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI