Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Erzurumspor' dan taraftara zorlukları birlikte aşalım mesajı

Erzurumspor' dan taraftara zorlukları birlikte aşalım mesajı

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kulübün zorlu sürecini aşmak için taraftarları mücadeleye davet ederken, altyapıya verilen önemi vurgulayarak Aralık ayındaki kongre ve Kazım Karabekir Stadı'nın yenileme sürecine dair bilgiler paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzurumspor' dan taraftara zorlukları birlikte aşalım mesajı
KAYNAK: İHA

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kulübünü zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, taraftarları ve camiayı mücadeleye davet etti. Başkan Dal, "Herkesi zorluklarla baş etmeye davet ediyoruz. Mücadeleyi tek başımıza yapmak mümkün değil" dedi.

Ligde onurlu bir mücadele

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK'nın Başkanı Dal, kulübün ligde onurlu bir mücadele sergilediğini vurguladı. Altyapıya verdikleri emeklerin karşılığını aldıklarını belirten Dal, kazanılan bu başarı için destek çağrısında bulundu.

AW078794_05

Aralık ayında kongre ve stadyum yenileme süreci devam ediyor

Başkan Ahmet Dal, önümüzdeki Aralık ayında kulüp genel kurulu yapacaklarını ve Kazım Karabekir Stadı'nın yenileme sürecinin devam ettiğini açıkladı. Kulübe gönül verenleri desteklemeye davet eden Dal, bu süreçte taraftarların önemli rol oynayabileceğine işaret etti.

AW078794_01

Altyapı bizim için çok önemli

Erzurumspor Başkanı, kulüp altyapısının önemine vurgu yaparak, en az 7-8 oyuncunun altyapıdan geldiğini söyledi. Ekonomik maliyetleri düşürmenin yanı sıra genç yeteneklerin keşfedilmesi ve kazanılması açısından altyapının kritik bir rol oynadığını ifade etti.

AW078794_06

Kazım Karabekir Stadı'nın takipçisiyiz

Başkan Dal, iç saha maçlarını oynadıkları Kazım Karabekir Stadı'nın yenileme sürecini takip ettiklerini belirterek, projenin Ocak ayında netleşeceğini açıkladı. Stadyum konusunu gündemlerinden düşürmeyeceklerini söyleyen Dal, sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Engin Polat taklitti sosyal medyayı kırdı geçirdi!

Engin Polat taklitti sosyal medyayı kırdı geçirdi!