Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor En İyi 20 Teknik Direktör Listesi Açıklandı! Süper Lig'den de Hoca Var!

En İyi 20 Teknik Direktör Listesi Açıklandı! Süper Lig'den de Hoca Var!

FourFourTwo, dünyanın en iyi 20 teknik direktörünü belirlediği listesini yayınladı. Pep Guardiola, Vicente Del Bosque ve Sir Alex Ferguson gibi efsanevi teknik direktörlerin başı çektiği liste, futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
En İyi 20 Teknik Direktör Listesi Açıklandı! Süper Lig'den de Hoca Var!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyanın en prestijli spor dergilerinden FourFourTwo, futbol dünyasının en başarılı teknik direktörlerini belirlediği listesini yayınladı. Futbol kulüplerinin zaferlerinde kilit rol oynayan bu teknik direktörler, başarılarıyla adlarından sıkça söz ettiriyorlar.

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Santos da Listede

FourFourTwo'nun belirlediği en iyi 20 teknik direktör arasında Beşiktaş'ın mevcut teknik direktörü Fernando Santos da yer aldı. Bu liste aynı zamanda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türk futbolunun önde gelen kulüplerinden geçen teknik direktörlerin de başarılarını gözler önüne seriyor.

Dünya Futbolunun Yıldızları Sıralamada

Listede, futbol dünyasının en etkili isimleri bulunuyor. Pep Guardiola, Vicente Del Bosque ve Sir Alex Ferguson gibi efsanevi teknik direktörlerin yanı sıra Jürgen Klopp, Zinedine Zidane, Jose Mourinho ve Carlo Ancelotti gibi isimler de dikkat çekiyor. Bu isimler, kariyerleri boyunca birçok başarıya imza atmış ve futbol tarihine adlarını altın harflerle yazdırmış isimler arasında yer alıyor.

Listede Bulunan Diğer Önemli İsimler

FourFourTwo'nun belirlediği en iyi teknik direktörler listesinde ayrıca Diego Simeone, Luis Enrique, Claudio Ranieri, Maximiliano Allegri, Antonio Conte, Mauricio Pochettino, Roberto Mancini, Jupp Heynckes, Unai Emery ve Arsene Wenger gibi önemli isimler de yer alıyor. Bu teknik direktörler, kariyerleri boyunca birçok futbol otoritesi tarafından takdir edilmiş ve saygı görmüşlerdir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Organize Polisi 'Daltonlar Çetesi' Operasyonuyla 8 Şüpheliyi Gözaltına Aldı

İzmir Organize Polisi 'Daltonlar Çetesi' Operasyonuyla 8 Şüpheliyi Gözaltına Aldı