Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Eminevim ve Corendon Alanyaspor Arasında Büyük İş Birliği

Eminevim ve Corendon Alanyaspor Arasında Büyük İş Birliği

Eminevim, Corendon Alanyaspor ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla, 2024-2025 sezonunda Alanyaspor'un forma sırt sponsoru oldu. Bu iş birliği, hem kulübün ekonomik gücünü artıracak hem de Eminevim'in spor kültürüne olan katkısını güçlendirecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eminevim ve Corendon Alanyaspor Arasında Büyük İş Birliği
KAYNAK: İHA

Türkiye’nin önde gelen tasarruf finansmanı şirketlerinden Eminevim, Trendyol Süper Lig’in iddialı takımlarından Corendon Alanyaspor ile önemli bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma kapsamında, Alanyaspor'un 2024-2025 sezonu boyunca oynayacağı tüm maçlarda, takım formalarının sırt kısmında Eminevim logosu yer alacak.

Eminevim Yönetimi Anlaşmaya Dair Açıklamalar Yaptı

Anlaşmanın imza töreni, Mövenpick Hotel Asia Airport’ta gerçekleşti. Törende konuşan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, bu sponsorluk anlaşmasının sadece bir iş birliği değil, aynı zamanda spor kültürünü destekleyen bir girişim olduğunu belirtti. Üstün, "Bu iş birliği, Alanyaspor için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Kulübün arkasında artık Eminevim gibi güçlü bir destekçi var" dedi.

'Alanyaspor'un Ekonomik Gücü Artacak'

Süheyla Üstün, anlaşmanın Alanyaspor’un finansal yapısını güçlendireceğini ve kulübün sportif başarılarına katkı sağlayacağını ifade etti. "Bu ortaklık, sadece kulübümüzün değil, aynı zamanda taraftarlarımızın da gurur duyacağı bir iş birliği olacak. Alanyaspor’un başarılarına katkı sağlamak için durmaksızın çalışacağız" şeklinde konuştu.

Eminevim'den Spora Destek Devam Edecek

Eminevim Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş, sporu teşvik eden birçok girişimlerinin olduğunu ve bu anlaşmanın da bu doğrultuda atılan bir adım olduğunu vurguladı. Karataş, "Bu anlaşma, Alanyaspor’un sportif anlamda pozitif bir şekilde ayrışmasına ve başarılarına katkı sağlayacak. Bu sezon başlatılan bu iş birliği, uzun soluklu bir yolculuğun başlangıcıdır" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Huawei Watch D2'nin Piyasaya Çıkışı Yaklaşıyor! Yeni Akıllı Saatin Detayları

Huawei Watch D2'nin Piyasaya Çıkışı Yaklaşıyor! Yeni Akıllı Saatin Detayları