Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Edirne'de Kırkpınar Yağlı Güreşleri için oteller doldu

Edirne'de Kırkpınar Yağlı Güreşleri için oteller doldu

Edirne'de düzenlenecek olan 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için otel dolulukları %100'e ulaşırken, Sarayiçi Er Meydanı'nda hazırlıklar son hızla devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Edirne'de Kırkpınar Yağlı Güreşleri için oteller doldu
KAYNAK: İHA

Edirne'de düzenlenecek olan 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'nde yer almasıyla dünyanın en eski organizasyonları arasında gösteriliyor. Bu yılın güreşleri 5 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 7 Temmuz Pazar günü başpehlivanın belirleneceği müsabakalarla sona erecek. Güreşleri takip etmek isteyen ziyaretçiler, otel rezervasyonları için aylar öncesinden harekete geçerek Edirne'deki otelleri doldurdu.

OTELLERDE YOĞUNLUK

Edirne'deki otellerdeki doluluk oranı %100'e yaklaştı. Otel sahibi Selami Tunçel, 'Otelimizde doluluk oranı %100'e ulaştı ve diğer oteller de benzer bir talep ile karşı karşıya' dedi. Murat Tunçel ise son bir aydır süregelen yoğun rezervasyon taleplerinden bahsetti.

HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Kırkpınar'ın düzenleneceği Sarayiçi Er Meydanı'nda belediye ekipleri hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, meydan ve çevresinde temizlik ve düzenleme çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Kırkpınar Sarayiçi Er Meydanı Tesis Sorumlusu Ahmet Kıyı, 13 bin kişilik tribünlerin bakım ve onarımının tamamlandığını belirterek, '5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine tüm güreş severleri davet ediyoruz' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orta Amerika'da Şiddetli Yağışlar: Sel ve Toprak Kaymaları Can Aldı

Orta Amerika'da Şiddetli Yağışlar: Sel ve Toprak Kaymaları Can Aldı