Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Dursun Özbek'ten 8 Numara Transferi Açıklaması: 'Kısa sürede haber vereceğiz'

Dursun Özbek'ten 8 Numara Transferi Açıklaması: 'Kısa sürede haber vereceğiz'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, orta saha transferi ve Süper Kupa ile ilgili açıklamalar yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dursun Özbek'ten 8 Numara Transferi Açıklaması: 'Kısa sürede haber vereceğiz'
KAYNAK: İHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 8 numara pozisyonu için transfer çalışmalarının sürdüğünü ve kısa sürede taraftarlara haber vereceklerini duyurdu. Özbek, Galatasaray’ın Süper Kupa finalinde Beşiktaş ile oynayacağı maçı ve şampiyon kadronun gücünü de vurguladı.

Dursun Özbek'ten 8 Numara Transferi Açıklaması: 'Kısa sürede haber vereceğiz'

Ali Sami Yen ve Süleyman Seba Anıldı

Ali Sami Yen, 73. ölüm yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk ve Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan’ın yanı sıra birçok Galatasaraylı katıldı. Törende, Ali Sami Yen için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Ardından, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın kabri de ziyaret edilerek dua edildi. Başkan Özbek, anma töreninde, 'Ali Sami Yen ve Süleyman Seba’yı anmak bizim görevimiz. Ruhları şad olsun, ışıklar içinde uyusunlar' ifadelerini kullandı.

Transferlerimiz devam edecek

Dursun Özbek, 3 Ağustos'ta Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa finali hakkında, 'Cumartesi günü Süper Kupa'yı oynayacağız. Transfer sezonu devam diyor. Hocamızla beraber tespit etiğimiz eksiklerimiz var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Elimizde şampiyon olmuş bir kadro var. 2 sezon üst üste şampiyon olan değerli hocamız var. Bunlar Galatasaray’ın en büyük gücü. Çalışmalar sonucunda ihtiyaç duyulan yerlere transferlerimiz devam edecek' dedi.

Olimpiyat Sporcularına Destek

Dursun Özbek, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden sporcuları tebrik etti ve 'Olimpiyata katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Kafileye katılan sporcuların hepsini gözlerinden öpüyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız. Orada olmak çok önemli, bugün de güzel bir galibiyet aldık. Yürekten onları desteklememiz lazım. Onlar Türk sporunun kıymetlisi. Özelikle 1924’te olimpiyatlara Ali Sami Yen Bey götürmüştü. Böyle bir döneme gelmesi de çok önemli. Onun için herkesin oradaki sporcuları cesaretlendirmesi gerektiğini düşünüyorum' şeklinde konuştu.

Başkan Özbek, orta saha transferiyle ilgili olarak ise, '8 numara önemli bir bölge. Sıkı çalışıyoruz ve kısa sürede taraftarlarımıza müjdeli haberi vereceğiz' dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin Antalya’ya Veda Etti

Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin Antalya’ya Veda Etti