Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Dovbyk Girona’yı zirveye taşıyor

Dovbyk Girona’yı zirveye taşıyor

Girona, Barcelona'yı devirirken, Artem Dovbyk zirveye çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dovbyk Girona’yı zirveye taşıyor
KAYNAK: İHA

Girona, İspanya La Liga’nın 16. haftasında, deplasmanda Barcelona’yı 4-2’lik skorla mağlup ederek puanını 41’e yükseltti ve tekrardan liderlik koltuğuna oturdu. Bu başarıda, Artem Dovbyk’in performansı büyük rol oynadı.

Dovbyk Girona’yı zirveye taşıyor

Girona’nın Ukraynalı santrforu Artem Dovbyk, bu sezon La Liga’da çıktığı 14 maçta 8 gol atıp, 5 asist yaparak takımının liderliğe yükselmesinde büyük pay sahibi oldu. Dovbyk, Almeria’ya 2, Mallorca, Villarreal, Osasuna, Rayo Vallecano’ya ise 1’er gol attı. Ayrıca, 26 yaşındaki futbolcu, Osasuna maçında 2, Granada, Mallorca, Rayo Vallecano’ya karşı ise 1’er asist katkısında bulundu.

Bu sonuçlarla birlikte Girona, ligde oynadığı 16 maçta 13 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayarak, 38 kez gol sevinci yaşadı ve kalesinde 20 gole engel oldu. Kırmızı-beyazlılar, ilk olarak ligin 7. haftasında liderlik koltuğuna oturmuştu.

Öte yandan, Barcelona 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 34 puanla 4. sıraya geriledi. Ancak, Girona’nın bu başarısı ve Dovbyk’in etkileyici performansı, La Liga’da dengeleri değiştirmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü