Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Daum’un Vefatı Üzerine Beşiktaş ve Fenerbahçe’den Başsağlığı Mesajı

Daum’un Vefatı Üzerine Beşiktaş ve Fenerbahçe’den Başsağlığı Mesajı

Alman Teknik Direktör Christoph Daum'un akciğer kanseriyle mücadele sonucu vefatı futbol dünyasında üzüntü yarattı. Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, Daum'a başsağlığı mesajları yayımladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Daum’un Vefatı Üzerine Beşiktaş ve Fenerbahçe’den Başsağlığı Mesajı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Uzun süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Alman Teknik Direktör Christoph Daum, 70 yaşında hayatını kaybetti. Türk futbol camiasında Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önemli kulüplerde görev yapan Daum'un vefatı futbol dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe Kulüplerinden Başsağlığı Mesajı

Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, efsane teknik direktörleri Christoph Daum'un vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımladı. Siyah-beyazlıların ve sarı-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Daum'a olan saygı vurgulandı.

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Aynı duygu ve düşünceleri paylaşan Fenerbahçe Kulübü de ‘’Daum'a ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz' ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Konyaaltı'nda Tekne Kazası:  4 Kişi Yüzerek Kıyıya Ulaştı

Antalya Konyaaltı'nda Tekne Kazası: 4 Kişi Yüzerek Kıyıya Ulaştı