Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Cumhuriyet'in 100. yılında Mina Cemre Hepgür dünya şampiyonu oldu

Cumhuriyet'in 100. yılında Mina Cemre Hepgür dünya şampiyonu oldu

13 yaşındaki milli sporcu, Polonya'da düzenlenen Dünya Hip Hop Battles ve Breaking şampiyonasında çocuklar Hip Hop Battle kategorisinde birinci seçilerek dünya şampiyonu oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhuriyet'in 100. yılında Mina Cemre Hepgür dünya şampiyonu oldu
KAYNAK: İHA

Polonya'nın Kielce şehrinde Uluslararası Dans Organizasyonu (IDO) tarafından organize edilen şampiyonaya 32 ülkeden 4 bin 500 sporcu katıldı. Bahçeşehir Koleji Ataşehir Kampüsü öğrencisi milli sporcu Mina Cemre Hepgür, "Hip Hop Children Battle" kategorisinde 63 sporcu arasından rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu. Aynı yarışmada “Hip Hop Duo Children” kategorisinde de yarışan milli sporcu Hepgür, 124 çift arasından partneri Melis Devrim ile dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Türkiye şampiyonada toplamda iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya elde etti.

'Son derece mutlu ve gururluyum'

Mina Cemre Hepgür, dans tutkusunun sonucunda ulaştığı dünya şampiyonluğuyla ilgili şunları söyledi: 'Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkeme bu başarıyı armağan etmekten son derece mutlu ve gururluyum. En büyük tutkum dans ile bayrağımızı göklere çıkarıp, İstiklal Marşı'mızı okutmak gerçekten beni çok duygulandırdı. Başta ailem ve GC Dans Akademisi'ndeki antrenörüm Can Tohma olmak üzere bu yolculukta ilk günden beri yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ederim.'

Dünya Şampiyonu Cemre Hepgür

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Zeytin Seferberliği Başladı

Kepez’de Zeytin Seferberliği Başladı