Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Cristiano Ronaldo'nun Serveti Dudak Uçuklattı?

Cristiano Ronaldo'nun Serveti Dudak Uçuklattı?

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Cristiano Ronaldo, sadece 39 yaşına bastığı gün değil, aynı zamanda 21 yıllık muazzam futbol kariyeri boyunca edindiği mal varlığıyla da adından söz ettiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cristiano Ronaldo'nun Serveti Dudak Uçuklattı?
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Cristiano Ronaldo, sadece 39 yaşına bastığı gün değil, aynı zamanda 21 yıllık muazzam futbol kariyeri boyunca edindiği mal varlığıyla da adından söz ettiriyor. Portekizli yıldız, çeşitli sektörlere yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor ve toplam servetinin 850 milyon euroyu aştığı tahmin ediliyor.

cr7

Ronaldo'nun serveti ne kadar?

Fransız basınında yer alan bir habere göre, giyim ve parfüm markalarının yanı sıra fitness merkezleri ve otelleriyle de iş dünyasında varlık gösteren Ronaldo'nun serveti, 850 milyon euroyu buluyor. Bununla birlikte, Forbes'a göre 2021'de dünyanın en fazla kazanan futbolcusu unvanını alan Ronaldo'nun kariyer kazancı 1 milyar doları aşarak bir ilki gerçekleştirdi. Bu, bir futbolcunun elde ettiği en yüksek kazanç miktarı olarak tarihe geçti.

Ronaldo'nun zenginliği sadece kişisel kazançlarıyla sınırlı değil. Aynı zamanda sivil toplum örgütlerine yaptığı cömert bağışlarla da biliniyor. Örneğin, 2017'de 2013 yılında kazandığı Ballon d'Or'u açık artırmaya çıkararak Make-A-Wish derneği için yaklaşık 600 bin euro bağış toplamıştı. Ronaldo'nun bu tür yardımlarıyla da toplumun takdirini kazandığına şüphe yok.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB'den Çağlayan Adliyesi'ndeki Ter*r Saldırısına İlişkin Açıklama

MSB'den Çağlayan Adliyesi'ndeki Ter*r Saldırısına İlişkin Açıklama