Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Cenk Özkaçar: Kazanıp EURO 2024'e grubun lideri olarak gitmek istiyoruz

Cenk Özkaçar: Kazanıp EURO 2024'e grubun lideri olarak gitmek istiyoruz

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son haftasında bugün deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cenk Özkaçar: Kazanıp EURO 2024'e grubun lideri olarak gitmek istiyoruz
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı’nın başarılı futbolcusu Cenk Özkacar, yarın oynanacak olan Galler maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nun son haftasında Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım, bu maçı kazanarak grup lideri olarak EURO 2024’e katılmayı hedefliyor. Özkacar, 'Grubun son maçı, o yüzden önem taşıyor. Buraya lider geldik, lider ayrılmak istiyoruz. Bir puan yeterli olmasına rağmen kesinlikle bunu düşünmüyoruz. Kazanmak için geldik. Kazanıp EURO 2024’e grubun lideri olarak gitmek istiyoruz' dedi.

Keyif aldığım bir mevki diyebilirim

'Çok uzak olduğum bir pozisyon değil, futbola başladığım günden bu yana müsabaka fark etmeksizin bana her zaman görev verilen pozisyonda en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncuyum. Bu nedenle takımımda da ara sıra sol bekte görev yapıyorum, burada da. Mevkimi yadırgadığım herhangi bir durum yok. Takıma yardım etmek için elimden geleni yapıyorum. Keyif aldığım bir mevki diyebilirim' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasmin Erbil’in Yeni İmajı Sosyal Medyayı Salladı

Yasmin Erbil’in Yeni İmajı Sosyal Medyayı Salladı