Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Cedi ve Alperen, NBA'de sezona mağlubiyetle başladı

Cedi ve Alperen, NBA'de sezona mağlubiyetle başladı

NBA'de 2023-2024 sezonu, 19 Ekim Cuma günü oynanan 12 maçla başladı.Milli basketbolcularımız Cedi Osman ve Alperen Şengün, forma giydikleri takımların mağlubiyetlerine engel olamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cedi ve Alperen, NBA'de sezona mağlubiyetle başladı
KAYNAK: İHA

Milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği San Antonio Spurs, sahasında Dallas Mavericks'e 126-119 mağlup oldu. Spurs'te 22 dakika süre alan Cedi Osman, 12 sayı ve 2 asistle oynadı. Mavericks'te ise Luka Doncic, 33 sayı, 13 ribaund ve 10 asistle triple-double yaparak galibiyete taşıdı .Cedi Osman, maçın ilk 5 dakikasında 10 sayı atarak takımına iyi bir başlangıç yaptı. Ancak, ikinci yarıda Doncic'in etkisiyle Spurs geriye düştü. Cedi Osman, maçın geri kalanında 2 sayı daha atabildi.

Alperen Şengün'ün mücadelesi yetmedi

Rockets'in de mağlup olduğu maçta Alperen Şengün, takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu. Milli basketbolcu, 28 dakika süre aldığı maçta 14 sayı, 8 ribaund ve 6 asistlik performans sergiledi. Ancak, Magic'in genç oyuncuları Cole Anthony ve Franz Wagner'in etkili performansları karşısında Rockets mağlubiyeti engelleyemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıt fiyatlarında indirim fırsatı: Fiyatlar şok edecek

Akaryakıt fiyatlarında indirim fırsatı: Fiyatlar şok edecek