Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Burdur'da Çeyrek Final sevinci

Burdur'da Çeyrek Final sevinci

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmesi Burdur'da büyük coşku yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da Çeyrek Final sevinci
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı Merih Demiral'ın attığı gollerle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Bu sonuçla birlikte Hollanda'nın rakibi olan Millilerin zaferi, Burdur'da büyük bir coşkuyla kutlandı.

A W238888 02 Result

Burdur Sokaklarında Konvoylar

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Burdur'da vatandaşlar sokaklara akın etti. Gazi Caddesi, İstasyon Caddesi, Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde araç konvoyları oluşturan Burdurlular, galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı. Türk bayrakları ve marşlarla süslenen araçlar, şehirde unutulmaz anlara sahne oldu.

A W238888 04 Result

Cumhuriyet Meydanı'nda Coşkulu Kutlamalar

Vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak İzmir Marşı söyleyip sloganlar atarak zaferi kutladı. Büyük bir kalabalığın toplandığı meydanda, Millilerin başarısı coşkuyla karşılandı. Burdur halkı, zaferin sevincini hep birlikte yaşadı.

A W238888 03 Result

Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalara katılan Mehmet Furkan Doğan, 'Ben Burdur'a öğrenci olarak geldim, daha sonra bir işletme açarak burada yaşamaya başladım. Bizim başından beri A Milli Takım'a inancımız vardı. Gençlerimize her zaman güveniyoruz. Sağ olsunlar bugün çok güzel top oynadılar, ruhlarını ortaya koydular. Çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacağız. Onları da yenip inşallah yarı finalde İngiltere veya İsviçre'ye de karşı çok güzel mücadele edeceğimize inanıyoruz. Tüm ülkemize teşekkür ediyoruz. Millilerimizi çok seviyoruz' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arda Güler’den Depremzede Öğrenciye Anlamlı Mesaj

Arda Güler’den Depremzede Öğrenciye Anlamlı Mesaj