Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Burak Elmas'tan Sacha Boey Transferine Övgü!

Burak Elmas'tan Sacha Boey Transferine Övgü!

Galatasaray'ın eski Başkanı Burak Elmas, Fransız futbolcu Sacha Boey'un Bayern Münih'e transferiyle ilgili sevindirici bir açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burak Elmas'tan Sacha Boey Transferine Övgü!
KAYNAK: İHA

Galatasaray'ın eski Başkanı Burak Elmas, Fransız futbolcu Sacha Boey'un Bayern Münih'e transferiyle ilgili sevindirici bir açıklama yaptı. Elmas, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, transferin Galatasaray tarihindeki en karlı transfer olduğunu vurgulayarak, başta Dursun Özbek ve Erden Timur olmak üzere emeği geçenleri tebrik etti.

Gönülden Tebrik Ederim

Elmas, 'Bu transferi gerçekleştiren başta sayın Dursun Özbek ve Erden Timur’u gönülden tebrik ederim. Çok önemli ve gelecekte muhakkak tekrarlanması gereken bir transfer başarısına imza attılar' ifadelerini kullanarak, transferin arkasındaki isimlere övgüler yağdırdı. Ayrıca, scout ekibinden tutun da Fatih Terim'e, Okan Buruk'a ve futbol yönetimine kadar herkesin katkısını önemsediğini belirtti.

Galatasaray'ın mali yapısı içinde genç yeteneklere yatırım yapmanın önemine vurgu yapan Elmas, 'Galatasaray’ın mali yapısı çerçevesinde bu tür başarılı genç oyunculara yatırım yapmaya devam etmesi futbol branşının mali yapısını düzlüğe çıkarması açısından çok önemlidir' dedi. Zorlu bir süreç olmasına rağmen, sürdürülebilir bir yol izlenirse mali ve sportif başarıların beraberinde geleceğine inandığını dile getirdi.

Kazanan Galatasaray Olmuştur

Sonuç olarak, Elmas, 'Transferi yapan Galatasaray ve kazanan da Galatasaray olmuştur. Emeği geçenler ise Galatasaray’a hizmet etmişlerdir. Elde edilen bu başarıyı kişilere zimmetleme çabası ve kavgası göstermek yerine Galatasaray adına sevinmek en doğru olanıdır. Galatasaray’ımızı tekrar tebrik ederim' ifadeleriyle noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahipleri dikkat: Ödeme için son gün!

Araç sahipleri dikkat: Ödeme için son gün!