Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Bülent Kaya oğullarıyla drift yaparak motosporlarına dikkat çekti

Bülent Kaya oğullarıyla drift yaparak motosporlarına dikkat çekti

İş dünyasının tanınmış isimlerinden Bülent Kaya, sanat ve spor alanındaki destekleriyle biliniyor. Son olarak oğulları Azizhan ve Kayahan Kaya ile birlikte drift sporunu tanıtmak amacıyla Gebze'deki yarış pistinde bir etkinlik düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bülent Kaya oğullarıyla drift yaparak motosporlarına dikkat çekti
KAYNAK: İHA

İş insanı Bülent Kaya, oğullarının motosporları tutkusunu desteklemek için pistlere geri döndü. Kaya'nın büyük oğlu Azizhan Kaya, babasını alarak Gebze'deki bir yarış pistine götürdü. Bülent Kaya, oğulları Azizhan ve Kayahan ile birlikte drift yaparak, bu spor dalına dikkat çekmeyi amaçladı.

Bülent Kaya oğullarıyla drift yaparak motosporlarına dikkat çekti

Bülent Kaya, gençlerin drift sporuna ilgi göstermesine rağmen, tesis ve maddi eksiklikler nedeniyle yeterince destek alamadığını belirtti. Kaya, 'Gençler bu spor branşını yapabilmek için kendinden çok ödün veriyorlar. Hem emek hem maddi olarak. Aslında dünyada çok fazla kitlesi olmasına rağmen bizim ülkemizde gerek tesis eksikliği, gerek maddi eksiklikten dolayı gençler bu spor dalına yeterli ilgiyi gösteremedi. Bundan dolayı bu konu ile ilgili yetkililerinin ve sponsorların ailecek dikkatini çekmek için oğullarım ile drift yaptım. Gençlerimizin yeteneklerini, caddede, yollarda değil pistlerde göstermelerini istiyorum' dedi.

Azizhan Kaya da, yeni bir motosporları branşı olan Moto Sport Drift'in amacının, gençleri sokak aralarından uzak tutarak, profesyonel pistlerde bu sporun yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi. Kaya, 'Yeni motosporları branşı olarak kurulan Moto Sport Drift'in amacı aslında profosyonel anlamda pistlerde yapıldığında gençleri sokak aralarından uzak tutarak bu tarz yerlerde profosyonelce yapıldığını göstermek. Arkadaşım İlkerhan Aydoğmuş'un yapmış olduğu arabayla ilk defa bu drift branşını deniyorum. İlker arkadaşım bu konuda çok başarılı. İlk defa denememize rağmen çok eğlenceli ve keyifliydi. Ancak göründüğü gibi değil tabii gerçekten, bu işin perde arkası da var. Bu spor çünkü çok maliyetli ve fazla emek istiyor, devlet büyüklerimizin kesinlikle destek vermesi gerekiyor' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Servet Operasyonu (Operation Fortune) Nerede Çekildi? Filmi Konusu Ne? Oyuncuları Kim?

Servet Operasyonu (Operation Fortune) Nerede Çekildi? Filmi Konusu Ne? Oyuncuları Kim?