Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Bonucci Fenerbahçe'ye mi yoksa Genoa'ya mı?

Bonucci Fenerbahçe'ye mi yoksa Genoa'ya mı?

Fenerbahçe, stoper transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, Union Berlin'de forma giyen tecrübeli yıldız stoper Leonardo Bonucci ile ilgileniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bonucci Fenerbahçe'ye mi yoksa Genoa'ya mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Fenerbahçe, defans hattını güçlendirmek amacıyla transfer piyasasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Almanya Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'in başarılı stoperi Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmayı hedefliyor. Ancak, 36 yaşındaki İtalyan oyuncunun öncelikli tercihi, kariyerine Serie A'da devam etmek.

Bonucci Fenerbahçe'ye mi yoksa Genoa'ya mı?

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın ortaya attığı iddiaya göre, Fenerbahçe yönetimi Leonardo Bonucci ile temas halinde ve transfer için çaba sarf ediyor. Ancak, Bonucci'nin bir sonraki durağının Serie A olması bekleniyor.

Diğer taraftan, Genoa'nın da Bonucci ile görüşmelere başladığı ifade ediliyor. Bu transferde rekabetin kızıştığı bir dönemde, İtalyan stoper Bonucci'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İtalya Milli Takımı'nın kadrosunda yer almayı hedeflediği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin, Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak için Serie A takımlarıyla rekabet edip edemeyeceği ve oyuncuyu ikna edip edemeyeceği merak konusu. Bonucci'nin geleceğine dair kararın, EURO 2024 öncesinde netleşmesi bekleniyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuk doktorlarından uyarı: El ayak ağız ve uyuz hastalıklarını karıştırmayın

Çocuk doktorlarından uyarı: El ayak ağız ve uyuz hastalıklarını karıştırmayın