Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Boksör Busenaz Sürmeneli'ye Çirkin Saldırı

Boksör Busenaz Sürmeneli'ye Çirkin Saldırı

Trabzon'da yaşanan olayda, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, trafikte yaşadığı tartışmada kamyonet sürücüsü Sedat Karatay tarafından tokatlı bir saldırıya uğradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Boksör Busenaz Sürmeneli'ye Çirkin Saldırı
KAYNAK: Haber Merkezi

Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu Ganita mevkisinde gerçekleşti. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle yolda su birikintileri oluşmuş ve trafik ağır ilerliyordu. Bu esnada, Giresun yönüne giden 61 KS 409 plakalı kamyonetin sürücüsü Sedat Karatay, önünde seyreden Busenaz Sürmeneli'nin otomobilini sollamak istedi. Bu girişim, yol verme tartışmasına neden oldu.

Sürücüyle Yaşanan Tartışma

Trafikte yaşanan tartışma sırasında, Karatay, Sürmeneli'nin otomobilinin önüne kırarak yolu kapattı. Sürmeneli'nin aracından indiği sırada, Karatay iddiaya göre, ona tokat attı ve küfür etti. Olayın ardından Karatay, aracına binip bölgeden uzaklaştı.

Polis Müdahalesi ve Tutuklama

Sürmeneli'nin şikayeti üzerine polis ekipleri hızla harekete geçti ve kısa sürede şüpheli Sedat Karatay'ı yakaladı. Yapılan incelemede, Karatay'ın birçok suç kaydına sahip olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Karatay, adli mercilere sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bingöl'de PK*'ya Yönelik Operasyon: 8 Odalı Sığınak Ve Çeşitli Malzemeler Ele Geçirildi

Bingöl'de PK*'ya Yönelik Operasyon: 8 Odalı Sığınak Ve Çeşitli Malzemeler Ele Geçirildi