Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş'ın Deplasmandaki Zorlu Mücadelesi 23.00'te Başlıyor Beşiktaş'ın Lugano Maçı Eksikleri

Beşiktaş'ın Deplasmandaki Zorlu Mücadelesi 23.00'te Başlıyor Beşiktaş'ın Lugano Maçı Eksikleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano İle Prestij Maçına Çıkıyor. Lugano ile oynanacak maçta kimler kadroda olacak? Kimler sakat? detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın Deplasmandaki Zorlu Mücadelesi 23.00'te Başlıyor Beşiktaş'ın Lugano Maçı Eksikleri
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın 23.00'te İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarına veda etmelerinin ardından prestij maçına çıkacak. İşte, Beşiktaş'ın Lugano maçı kamp kadrosu ve eksikler:

Beşiktaş'da kimler sakat?

Beşiktaş'ta, Lugano maçı öncesinde bazı önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları nedeniyle Mert Günok, Omar Colley ve Gedson Fernandes kadroda yer almıyor. Ayrıca, besin zehirlenmesi ve gastroenterit tedavisi gören Ante Rebic ile bireysel çalışmalarını sürdüren Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç da kafilede yer almadı.

Beşiktaş Kamp Kadrosu

Beşiktaş'ın Lugano Maçı Kadrosunda Kimler Var?

Beşiktaş'ın Lugano maçı kadrosunda şu isimler yer alacak: Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Salih Uçan, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Serkan Emrecan Terzi, Semih Kılıçsoy. Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının bu önemli maçındaki performanslarını heyecanla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Ehliyetsiz Sürücünün Kaza Anı!

Manavgat'ta Ehliyetsiz Sürücünün Kaza Anı!