Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş yepyeni bir başlangıç: Santos'un ilk antrenmanı

Beşiktaş yepyeni bir başlangıç: Santos'un ilk antrenmanı

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında oynayacağı Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı. Yeni teknik direktör Fernando Santos, siyah-beyazlı takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş yepyeni bir başlangıç: Santos'un ilk antrenmanı
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 20. haftasında karşılaşacağı Karagümrük maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile ilk antrenmanına çıktı. Siyah-beyazlı ekip, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda göz alıcı bir performans sergilerken, Norveçli oyuncu Jonas Svensson da ilk kez takımıyla birlikte sahaya çıktı.

Fernando Santos'un liderliğindeki ilk antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başladı. Basına açık gerçekleşen idmanın son bölümünde ise futbolcular, top kapma oyunuyla yeteneklerini sergiledi. Yeni transfer Jonas Svensson da takımla beraber ilk çalışmasına katılarak Beşiktaş'a olan adaptasyonunu başlattı.

Kasımpaşa müsabakasında sakatlanan Necip Uysal ise tedavisinin ardından bugün ilk kez takımla birlikte antrenmana katıldı, bu da Beşiktaş'a önemli bir oyuncunun geri dönüşü anlamına geldi.

Yeni teknik direktör Fernando Santos, antrenman öncesi yardımcılarıyla birlikte basın mensuplarına kartal pençesi pozu vererek yeni döneme enerjik bir başlangıç yaptı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Korkunç iş kazası: Pres makinesine sıkıştı!

Korkunç iş kazası: Pres makinesine sıkıştı!