Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş milli ara sonrasında güçleniyor

Beşiktaş milli ara sonrasında güçleniyor

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yönetimindeki son galibiyetinin ardından moral buldu. Milli aranın bitiminde sakat oyuncuların büyük bölümünün takıma dönmesi bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş milli ara sonrasında güçleniyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Sakatlık sorunları nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş, milli ara sonrasında eli rahatlayacak. Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Eric Bailly, Salih Uçan ve Cenk Tosun'un sakatlıkları tamamen geçecek. Başakşehir karşılaşmasında yüzüne darbe alan Bakhtiyor Zaynutdinov'un da özel maske ile sahada yer alması bekleniyor. Sadece Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın dönüşüne kesin gözüyle bakılmıyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe deplasmanında çapraz bağ sakatlığı yaşayan Tayyip Talha Sanuç, takımla çalışmalara başladı. 23 yaşındaki milli stoperin, gücünü ve fiziksel kalitesini artırdığı ifade edildi. Takımla çalışmalara başlayan 23 yaşındaki milli stoperin, güçlenmeye devam ettiği ve fiziksel kalitesini artırdığı belirtildi. 

Tayyip Talha'nın yavaş yavaş takıma dahil olup süreler bulmaya başlayacağı ve özellikle 9 Aralık'ta Vodafone Park'ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde 11'de forma giyecek seviyeye geleceği belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ogün Samast'ın tartışmalı tahliyesi! Bakanlık resmen 2 yıl önce de çıkabilirdi dedi

Ogün Samast'ın tartışmalı tahliyesi! Bakanlık resmen 2 yıl önce de çıkabilirdi dedi