Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Zorlanmadan Yarı Finali Kaptı!

Beşiktaş Zorlanmadan Yarı Finali Kaptı!

Beşiktaş, maçı 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Salih Uçan 32. dakikada ve Cenk Tosun 58. dakikada attığı gollerle galibiyeti getirdi. Yarı finalde ise MKE Ankaragücü ile eşleşecekler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Zorlanmadan Yarı Finali Kaptı!

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final müsabakasını kazanan ekip, yarı finale yükselerek adını son 4 takım arasına yazdıracak. İki takım arasında Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman saaat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Beşiktaş, kupaya 5. turdan başladı ve Eyüpspor'u 4-0'la geçtikten sonra Antalyaspor'u da 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Diğer yandan Konyaspor, 3. turdan katıldığı kupada  Erbaaspor'u 3-0, Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u aynı skorla ve Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Son 16 turunda   Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Beşiktaş'ta Eksikler

Beşiktaş ekibinde sakatlıkları nedeniyle 3 oyuncu kadroda yer almayacak. Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve İstanbulspor maçında forma giyemeyen Tayfur Bingöl'ün, Konyaspor mücadelesinde de görev yapamayacağı belirtiliyor.

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman saaat kaçta hangi kanalda? 

Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilecek olan mücadele, saat 20.45'te başlayacak. Bu önemli karşılaşmada düdük çalacak olan hakem ise Ali Şansalan olacak. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bu maç, A Spor kanalı aracılığıyla canlı olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş, maçı 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Salih Uçan 32. dakikada ve Cenk Tosun 58. dakikada attığı gollerle galibiyeti getirdi. Yarı finalde ise MKE Ankaragücü ile eşleşecekler.

Maçın detaylarına gelince, 23. dakikada Fernandes'in şutu auta gitti. 32. dakikada Muçi'nin şutu sonrası topu filelere gönderen isim Salih Uçan oldu. 36. dakikada Mert Günok'un kritik kurtarışı geldi. 42. dakikada Semih Kılıçsoy'un şutu sonuç getirmedi. 45+1. dakikada Oğulcan Ülgün'ün şutunu kaleci son anda kontrol etti. 45+3. dakikada ise Yunus Mallı'nın golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. İkinci yarıda ise Cenk Tosun 58. dakikada kafa golüyle skoru 2-0'a getirdi.

Fernando Santos, İstanbulspor maçına göre kadroda 2 değişiklik yaparak sahaya çıktı. Salih Uçan ve Jonas Svensson'u oynatarak Cenk Tosun ve Onur Bulut'u kulübeye gönderdi. Kadroda Mert Günok, Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Milot Rashica, Ernest Muçi ve Semih Kılıçsoy yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Artvin’in Ölüm Tüneli: Çöküyor!

Artvin’in Ölüm Tüneli: Çöküyor!