Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Jonas Svensson’u kadrosuna kattı

Beşiktaş Jonas Svensson’u kadrosuna kattı

Siyah-beyazlı kulüp Beşiktaş, Adana Demirspor’dan ayrılan Jonas Svensson’la anlaşma sağladığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Jonas Svensson’u kadrosuna kattı
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Norveçli defans oyuncusuyla sözleşme imzalandığı belirtildi ve 'Jonas Svensson’a Beşiktaş ailesine hoş geldin der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz' ifadeleri kullanıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 'Kulübümüz, 2023-24 sezonu devre arası Transfer çalışmaları kapsamında Norveçli defans oyuncusu Jonas Svensson ile sözleşme imzalamıştır' denildi.

Beşiktaş Jonas Svensson’u kadrosuna kattı

30 yaşındaki sağ bek Svensson, bu sezon Adana Demirspor formasıyla Trendyol Süper Lig’de 14, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 6 maçta görev aldı.

Jonas Svensson kimdir?

Jonas Svensson, 6 Mart 1993 tarihinde doğan Norveçli milli futbolcu olup, sağ bek pozisyonunda görev yapmaktadır. 

Futbol kariyerine 15 ve 16 yaşlarında Levanger FK kulübünde başlayan Svensson, Ağustos 2009'da Rosenborg'a transfer oldu. Rosenborg'daki ilk maçına 10 Mart 2011'de çıkan futbolcu, Haziran 2011'de kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesini uzattı. Rosenborg formasıyla 2011'de Sarpsborg 08'e karşı oynanan maçta iki gol kaydeden Svensson, aynı yıl UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda ilk Avrupa maçına çıktı.

2016-2021 yılları arasında Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da toplam 157 maça çıkarak 7 gol ve 27 asistle önemli bir performans sergiledi. 2021 yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer olan Jonas Svensson, Fenerbahçe karşılaşmasıyla Türkiye kariyerine adım attı. Adana Demirspor'da üç sezon boyunca 76 lig maçında görev alarak takımının önemli bir parçası oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turu maçlarında da Osijek'e karşı attığı bir golle dikkat çekti.

2023-24 ara transfer döneminde ise Adana Demirspor ile karşılıklı anlaşma sonucunda ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beslenme ve diyet uzmanından kanser hastalarına 6 öneri

Beslenme ve diyet uzmanından kanser hastalarına 6 öneri