Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Jackson Muleka ile Yolları Ayırıyor! Suudi Arabistan'a Gidiyor

Beşiktaş Jackson Muleka ile Yolları Ayırıyor! Suudi Arabistan'a Gidiyor

Beşiktaş, Jackson Muleka ile yollarını ayırıyor. Siyah-beyazlı kulüpten TFF'ye yapılan bildirimde Muleka'nın Suudi Arabistan'a transfer olduğu doğrulandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Jackson Muleka ile Yolları Ayırıyor! Suudi Arabistan'a Gidiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş'ta Jackson Muleka dönemi sona eriyor. Siyah-beyazlı kulüp, Muleka'nın Suudi Arabistan yolcusu olduğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi olarak bildirdi. 

Lugano Kadrosuna Alınmamıştı

Jackson Muleka, Beşiktaş'ın UEFA'ya Lugano karşılaşmaları için bildirdiği listede yer alsa da, ilk maçın kamp kadrosuna dahil edilmedi. Bu durum, oyuncunun geleceğiyle ilgili soru işaretleri yaratmıştı. Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Mete Vardar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Muleka şu anda kadroda değil. Süreç devam ediyor. Muleka takımın oyuncusudur, çok da değerlidir. Şu anda hocanın kararı bu şekilde. Beşiktaş ve oyuncu için en hayırlısı neyse o şekilde süreç devam etsin" ifadelerini kullanmıştı.

Transferin Ardından Neler Olacak?

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan'a transferiyle önemli bir oyuncusunu kaybetmiş olacak. Ancak bu transferin ardından kulübün nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'daki kazada eski muhtar hayatını kaybetti!

Isparta'daki kazada eski muhtar hayatını kaybetti!