Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş ile Trabzonspor Heyecan Dolu Karşılaşmada Karşı Karşıya Gelecek!

Beşiktaş ile Trabzonspor Heyecan Dolu Karşılaşmada Karşı Karşıya Gelecek!

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında, Türk futbolunun iki köklü kulübü Beşiktaş ile Trabzonspor yarın kozlarını Tüpraş Stadyumu'nda paylaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş ile Trabzonspor Heyecan Dolu Karşılaşmada Karşı Karşıya Gelecek!
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında, Türk futbolunun iki köklü kulübü Beşiktaş ile Trabzonspor yarın kozlarını Tüpraş Stadyumu'nda paylaşacak. Bu önemli müsabaka, tarihlerinde 138. kez karşı karşıya gelmelerine vesile olacak. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın 54'e 48 üstünlüğü bulunuyor.

İki Ekip Arasında Geçmişten Bugüne İstatistikler

İki ekip arasındaki rekabet 11 Ekim 1973 tarihinde başlamış, o tarihten bu yana oynanan 137 resmi müsabakanın 54'ünü siyah-beyazlılar, 48'ini ise bordo-mavililer kazandı. 35 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Beşiktaş'ın fileleri 187 kez havalandırırken, Trabzonspor ise 156 golle karşılık verdi.

A W133892 01

İki Ekip Arasında Dengeli Bir Rekabet Söz Konusu

Süper Lig'de bugüne kadar 101 kez karşılaşan iki ekip arasında dengeli bir rekabet söz konusu. 101 müsabakada Beşiktaş 37 galibiyet elde ederken, Trabzonspor da 37 galibiyetle eşitliği sağladı. 27 maç ise beraberlikle sona erdi. Kartal'ın 142 golüne, Karadeniz ekibi 118 golle karşılık verdi.

Beşiktaş Son 6 Maçta Galibiyet Bulamıyor

Son 6 maçta galibiyeti bulunmayan Beşiktaş, bu seriyi kırma peşinde. En son 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, sonraki 6 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

İstanbul'da oynanan maçlarda Beşiktaş'ın büyük üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım, İstanbul'da 66 kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar 32 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer ise 15 kez galip geldi. 20 maç ise eşitlikle sonuçlandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında Beşiktaş'a karşı yenilgi yüzü görmedi. Avcı, siyah-beyazlılara karşı çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. İstanbul'da oynanan 3 karşılaşmada ise 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Abdullah Avcı, Trabzon'da oynanan 1 maçta ise beraberlikle sahadan ayrıldı.

Maçın Hakemleri

Maçı yönetecek hakem ise Arda Kardeşler olacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak. Maçın 4. hakemi ise Turgut Doman olacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te Kaçak Sigara Operasyonu: 1 Milyon TL Değerinde Sigara

Gaziantep'te Kaçak Sigara Operasyonu: 1 Milyon TL Değerinde Sigara