Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki büyük rekabet devam ediyor

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki büyük rekabet devam ediyor

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki efsanevi rekabet, 355. randevuda da devam ediyor. Heyecan dorukta! Liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar ile 4. sırada yer alan siyah-beyazlılar arasındaki çekişme nefesleri kesecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki büyük rekabet devam ediyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 28. haftasında heyecan dorukta! Yarın akşam saat 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Bu dev maç öncesinde liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar ile 4. sırada yer alan siyah-beyazlılar arasındaki çekişme büyük bir heyecanla bekleniyor. Ligde geride kalan haftalarda Galatasaray'ın 72 puanı bulunurken, Beşiktaş ise 46 puanda.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki büyük rekabet devam ediyor

355. Randevu: Geçmişten Günümüze Büyük Rekabet

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki rekabetin kökenleri uzun yıllara dayanıyor. İki efsanevi kulüp arasındaki mücadele 22 Ağustos 1924'te Taksim Stadı'nda başladı ve o müsabakayı 2-0'lık skorla Beşiktaş kazandı. Bugüne dek 354 kez karşı karşıya gelen takımlardan sarı-kırmızılılar 126 kez galip gelirken, siyah-beyazlılar ise 114 kez rakiplerini mağlup etti. Bu müsabakalardan 114'ü beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 495 gole karşılık, Beşiktaş 464 gol kaydetti.

Süper Lig Tarihindeki Mücadeleler

İki dev takım, Süper Lig tarihinde de sık sık karşı karşıya geldi. Toplamda 131 kez mücadele eden ekiplerden Galatasaray 49 kez galip gelirken, Beşiktaş ise 39 kez sahadan galip ayrıldı. 43 mücadelede ise kazanan taraf belirlenemedi. Galatasaray'ın 161 golüne karşılık, Beşiktaş 140 gol attı.

Hakem Belli Oldu

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki bu kritik maçı yönetecek isim belli oldu. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, bu mücadelede düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın 4. hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kartlı ödemeler ocak ayında büyük bir artış gösterdi

Kartlı ödemeler ocak ayında büyük bir artış gösterdi