Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerilim!

Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerilim!

Süper Lig'in heyecanla beklenen derbilerinden biri olan Beşiktaş-Galatasaray maçı öncesi, Tüpraş Stadyumu önünde gergin anlar yaşandı. Taraftar grupları arasında başlayan karşılıklı atışmalar, kısa sürede tansiyonun yükselmesine neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerinden biri olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi için geri sayım başladı. Karşılaşma öncesinde, sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim'deki Gezi Parkı'nda toplandı ve ardından gruplar halinde Tüpraş Stadyumu'na doğru yola çıktılar.

Güvenlik önlemleri artırıldı

Polis ekipleri, iki takım taraftarı arasındaki muhtemel karşılaşmayı önlemek için güvenlik önlemlerini artırdı. Barikatlarla güvenlik kordonu oluşturularak, taraftar grupları birbirinden uzak tutulmaya çalışıldı.

Gergin anlar yaşandı

Beşiktaşlı bazı taraftarlar, stadyuma gelen Galatasaraylıları hedef aldı ve sözlü saldırılarda bulundu. Bu duruma Galatasaraylı taraftarlar da karşılık verdi. Barikatların ardından bazı gergin anlar yaşandı ancak çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle tansiyon düşürüldü.

Hızlı müdahale ile kontrol altına alındı

Olayların büyümesini engellemek için polis ekipleri hızla müdahale etti ve Beşiktaş taraftarları alandan uzaklaştırıldı. Galatasaray taraftarlarının da stadyuma girişleri kontrollü bir şekilde sağlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika Deprem Oldu! Çevre İller Hissetti

Son Dakika Deprem Oldu! Çevre İller Hissetti